GF Vince Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Nume:Vince. Ce problema ai?:Nu pot face nimic pe laptop. O scurta descriere a situatiei:De ieri, nu mai pot face nimic pe laptop. Ii dau restart, se deschide si nu pot face nimic. Orice deschid se blocheaza, chiar si daca deschid meniul start, tot se blocheaza, nimic nu merge iar becul de la hard-disk ramane mereu aprins. Nu face mereu asta, dar si cand face, trebuie sa stau ore intregi sa isi revina. Screenshot:Nu ajuta la nimic. Alte precizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull108 Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Niste baduri pe partitia cu sistemul de operare ar putea cauza asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Vince Posted December 24, 2015 Author Share Posted December 24, 2015 Am dat chkdsk /f /r. I-a luat 2 ore și tot asa face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Vince Posted December 26, 2015 Author Share Posted December 26, 2015 S-a rezolvat in timp fara sa fac nimic. As dori sa imi achizitionez un SSD deoarece am observat ca laptopul meu are 2 sloturi SATA: Observ ca hardul care a venit din fabrica are un fel de carcasa: Doresc sa imi achizitionez acest SSD: http://www.mediagalaxy.ro/solid-state-drive-kingston-hyperx-fury-shfs37a-120g-120gb-sata3-7mm Am nevoie de inca ceva la el ca sa functioneze? Vreo carcasa ca la hardul din fabrica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Carcasa nu ai nevoie Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Topic inactiv, T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts