Jump to content

[Portofoliu] AlyN69

AlyN Beleaua69 ZEW
 Share

Recommended Posts

redimensionare - praf

text - praf

efecte - praf

bordere - merge.. nu prea folosesti oricum :))

baga tutoriale multe sau lasa photoshop, unii membri sunt mai buni decat tine... ma mir cum te-a ales pe tine Danutu designer..

tu ne spui ca nu iti pasa de parerea noastra dar tu esti cu nasu pe sus ca ai luat designer manca-ti-as .

vezi-ti de treaba ta ca putin de blur nu pui pe stock , ii pui dimensiunea aia fiind 150x300 , redimensionezi ca , cacatu' si textu' ce sa mai zic , border nici nu pui , doar la cateva poze .

blur de cacat.

are dreptate drE.jR , ma mir si eu cum ai primit designer, "belea-o" .

baga tutoriale sau lasa-te ca asa mai rau o sa ajungi .

border pe overlay / soft light nu se pune pe pozele cu mai multe culori , ci pe pozele in care sunt 2 culori . (ex : alb si negru)

textul secundar , nu se pune pe dimensiunea pe care il pui tu manca-ti-as pomana ta , cred ca ala e visitor , se pune pe 10 size si none .

daca o sa folosesti wendy , la fel 10 size si none.

04b03 - daca o sa il folosesti , se pune size 8 si sharp .

bafta .

Imi spun doar parerea: Cum au spus si cei de mai sus, tot ceea ce faci e sa pui text pe stock si atat. Cand redimensionezi, foloseste si tu shift ul, pune blur, uite-te la multe multe tutoriale. Fac si eu PS si la inceput eram praf. Nu spun ca acum sunt as, dar uitandu-ma la tutoriale am invatat cat de cat sa fac mai mult decat sa pun text pe stock. Iti spun iar, este doar o parere (no offense).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.