Jump to content

Bug - Quarry Worker

South Xinax

Recommended Posts

Nick-ul tau: Server: Xinax
Descrierea bugului: Chiar nu ştiu dacă este bug sau este o eroare la calculearea salariului la Quarry Worker, dar un Skill 2 ia mai mult de cât mine la un Skill 3.
Screenshot(s): 1. Poză Skill 3 ~~~~ 2. Poză Skill 2

Câştig total + Cont Premium Skill 2 = 474 $

Câştig total + Cont Premium Skill 3 = 391 $

@, http://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Joburi:Quarry_WorkerCiteste asta, timpul de realizare a cursei difera. Iti trebuie putina matematica sa stii sa faci un calcul si putina gandire logica sa iti dai seama ca timp scurt = bani mai putini si timp lung = bani mai multi. O seara buna si sarbatori fericite !

@, salut, după părerea mea nu este bug. S-a mai discutat pe tema asta la același job dacă nu mă înșel. Câștigul variază în funcție de skill, cont premium și vehiculul pe care îl ai. Cu cât vehiculul este mai rapid cu atât câștigul este mai mic semnificativ cu celelalte.

Ar fi absurd să ai un vehicul rapid, să termini o cursă într-un timp scurt și să câștigi 500$, dau un exemplu.

Și să ai un vehicul care merge foarte greu, să termini cursa într-un timp mai îndelungat comparativ cu celălalt și tu să câștigi 600$.

Așteaptă răspunsul lui KillerFish, eu zic că nu este bug.

@, http://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Joburi:Quarry_WorkerCiteste asta, timpul de realizare a cursei difera. Iti trebuie putina matematica sa stii sa faci un calcul si putina gandire logica sa iti dai seama ca timp scurt = bani mai putini si timp lung = bani mai multi. O seara buna si sarbatori fericite !

Heh, mersi, chiar m-am uitat şi eu peste ce ai pus tu şi întradevăr ai dreptate, în general la majoritatea job-urilor cu cât ai Skill mai mare cu atât iei mai mulţi bani, din câte văd nu şi aici, m-am lămurit. O seară bună şi sărbători fericite !

Lock.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.