Jump to content

Bug - Crash in [/rob].

earthquakesz

Recommended Posts

Nick-ul tau: earthquakesz.

Server: RPG3
Descrierea bugului: Desi mi s-a spus de la alti playeri inainte ca se ia crash nu am crezut, dar am patit-o pe pielea mea, in momentul in care termini de curatat o masa cineva ia crash. Din grupa noastra de 4 persoane, 2 au luat crash si 2 au ramas in picioare. Crash-ul nu este provocat de moduri sau orice altceva si se intampla la absolut toata lumea care incearca sa goleasca mesele.
Screenshot(s): Irelevant, voi adauga daca este nevoie.

@@earthquakesz, Nu este de la server intelegeti, internetul este atat de bun(banuiesc ca aveti de la Romtelecom), incat va asigura o conexiune la server atat de buna incat luati crash cand se solicita mai multi mb/s decat va ofera ei in pachetul pe care il aveti. Acelasi lucru sa intamplat si in cazul tau @@GF N Cristian,

@@earthquakesz, Nu este de la server intelegeti, internetul este atat de bun(banuiesc ca aveti de la Romtelecom), incat va asigura o conexiune la server atat de buna incat luati crash cand se solicita mai multi mb/s decat va ofera ei in pachetul pe care il aveti. Acelasi lucru sa intamplat si in cazul tau @@GF N Cristian,

Cred ca m-ai lamurit de data asta. Deci sa inteleg ca TOTI PLAYERII au net naspa. Eu n-am de la Romtelecom si tot mi se intampla, mnah ce zici pe asta? Nu ar trebui sa iei crash, ca este doar un interior, si doar furi ceasurile alea, dar dintr-un motiv sau altul luam crash, noi stam Jail, voi va spalati mainile..

Nu este din cauza internetului, sa nu exageram, tata este mex pe judet la firma de la care primesc net si consider ca 85 mpb nu este o viteza rea de internet.

Daca doresti sa zici ca am calculatorul slab, am un i7 si cam 16gb ram , nu este vorba nici de net, nici de calculator. Este de la server si sistemul asta!

Am dat azi 5 roburi pe RPG3, la 2 roburi 1 a primit crash (mai mult pentru noi, am luat 120k si ceva), la 2 roburi mia scris "You are banned from this server" si unul a decurs perfect.

Stiu eu raspunsul: Va pica serverul din 2 cauze,

1. Ori de la fumingene (ca dai toate 12 fumingene langa craniu)

2. Cand dati /grab furati cat intra in sac, iesiti afara, si dati /drop, imediat dupa ce ati scris drop voi intrati imediat in biz(magazinu de unde furati) si de aia luati crash.

Trebuie sa asteptati 5-10 secunde dupa ce ati scris /drop.

Si eu am incercat de 2 ori, si mi s-a restartat serverul de 2 ori iar apoi aparea ca sunt banat, o data din postura de Gas Man si o data din postura de Gold Melter. De fiecare data se taia la a 2a intrare in interior. Nu este vina internetului si nici a calculatorului, garantez. Pe serverul de teste am dat 4 roburi si nu am intampinat nici un fel de probleme.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.