eB pixeldix Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Nick:pixeldix Buget:1900 Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.): http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1501558/ Aveti nevoie de monitor?:Nu Aveti nevoie de periferice?:Nu Pentru ce va fi folosit PC-ul (Gaming/Office/Multimedia)?: Pentru diverse lucruri, nu doresc sa il folosesc intr-un anumit scop. Cand planuiti sa faceti achizitia (ZZ/LL/AAAA)?:01.05.2016 Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: - Alte precizari: Doresc sa stiu, daca PC-ul facut de mine impreuna cu un prieten, care se afla in linkul de mai sus, este ok din punct de vedere al compatibilatii, daca sursa este destul de puternica pentru ce componente am ales, si doresc sa stiu daca jocurile vor putea rula undeva la un nivel mediu spre ridica ( League of legends, CSGO, The forest, FIFA, GTA V si asa mai departe). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 GTA V nu iti va cara acel procesor. Iti recomand un i5 4460. Din cate vad, achizitia va fii facuta pe viidor, preturile se vor dropa. Deci.. ai adauga maxim 300 lei. Mai faci un topic cand data achizitiei se apropie. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts