valentim22 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Salut,De curând am început să fac diverse joculețe în C#/C++ cu scopul de învăța ceva în plus față de programa școlară care este foarte slabă deși sunt la un liceu pe profil.Ceea ce vreau de la voi este să-mi spuneți părărea voastră despre joc și dacă este ceva greșit și dacă se poate adăuga ceva pentru un update.http://www65.zippyshare.com/v/RZvQoCZd/file.html<<"><< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cdorsu Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Imi place meniul, dar puteai sa-l pui pe mijlocul ecranului dar mi se pare ca se misca mult prea repede. Ai putea adauga cateva Sleep-uri. C#/C++ C# si C++ sunt doua limbaje care nu au prea multe lucruri in comun. In ce clasa esti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentim22 Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 (edited) Imi place meniul, dar puteai sa-l pui pe mijlocul ecranului dar mi se pare ca se misca mult prea repede. Ai putea adauga cateva Sleep-uri. C# si C++ sunt doua limbaje care nu au prea multe lucruri in comun. In ce clasa esti? Știu că C# și C++ sunt diferinte, de aceea doresc să le învăț pe ambele. Sunt în clasa a XI - a. Edited January 5, 2016 by valentim22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaStHH da da eu is Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Felicitari pentru munca depusa. Imi place grafica acolo cat de cat Imi place meniul Imi plac culorile nu-mi place jocul, ideea de tip de joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB WinTeam Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Misto, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FnZ Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Chiar ai facut un joc reusit. Daca este am sa pun un update in care sa faci mai multe lucrurui. Dar in rest iti acord 10/10 pentru proiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Pentru a evita mesajele nefolositoare, T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts