Jump to content

Am nevoie de ajutor!

KalFany

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Buna! Am o problema legata de joc. Cand scriu [/unlockacc] sa imi scriu combinatia de numere nu imi arata cursorul si nu pot sa imi scriu combinatia de numere.Din aceasta cauza nu pot cumpara,vinde nimic. Va rog am nevoie de ajutor cand mai urgent.
Screenshot : Nu este necesar.

Alte precizări:Sper ca am spus destule informatii.

Un reinstall ai încercat?

Deci reinstalezi gta-ul, bagi inapoi samp-ul, si te loghezi pe server, si in loc sa dai /unlockacc, dai /pin, si daca nu merge nici asa, gasim alte solutii, doar sa lesi reply, succes.

Am o problema am instalat niste moduri si nu ii mai mergea samp-ul, l-am reinstalat gta-ul si samp-ul si acm imi zice ceva de genu ... am intrat si pe alt pc si tot asa imi zice, mie la status imi apare active acount. Astept pareri!!

Am o problema am instalat niste moduri si nu ii mai mergea samp-ul, l-am reinstalat gta-ul si samp-ul si acm imi zice ceva de genu ... am intrat si pe alt pc si tot asa imi zice, mie la status imi apare active acount. Astept pareri!!

Deschide un nou topic cu problema ta.

Salut.Am primit ieri ban si as vrea sa stiu daca il pot plati cu gold si daca da cu cat gold.Problema este ca am luat ban din cauza lui Bosu2003 care are accelas ip ca mine si a primit ban permanent pe ip dar eu daca imi platesc banul voiputea intra cu contul meu si accel ip?????

Salut.Am primit ieri ban si as vrea sa stiu daca il pot plati cu gold si daca da cu cat gold.Problema este ca am luat ban din cauza lui Bosu2003 care are accelas ip ca mine si a primit ban permanent pe ip dar eu daca imi platesc banul voiputea intra cu contul meu si accel ip?????

Deschide un nou topic cu întrebarea ta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.