Jump to content

Bafta B-Zone

v1pEr

Recommended Posts

Bafta B-Zone , poate ne mai intalnim , cand o sa va pese mai mult si cand 90% din admini nu o sa mai stea AFK bafta.Remember v1p3r.M-am simtit foarte bine aici , alaturi de voi ,m-am distrat si mi-am facut foarte multi prieteni pe care nu o sa-i uit niciodata.Baftaaaaaa.

P.S: ACum vine un admin : "Retrage-te in liniste.Bafta"

Ai dreptate 100 % nu le pasa de noi si eu am patit-o si nu aveam nici o vina, mi-au luat bani care i-am muncit :-J, daca v-ar pasa umpic mai mult ar fi foarte bine.

Bafta v1per eu nu am avut puterea sa ma retrag iubesc prea mult sv asta dar din pacate admini...

Din pacate adminii ce ma?Voi credeti ca adminii sunt boti?Sa stea non stop pe samp?CAND VOI NICI MACAR SA LE MULTUMITI PENTRU CEEA CE FAC NU STITI,in schimb sa sariti la gatu lor stiti,sa-i atacati,sa le gasiti defecte,dar sa`i respectati NU.Noi va reparam greselile,va ajutam,si dupa ce invatati samp ne dati la cap.Ehh...cred ca ar trebui va analizati pe voi si apoi pe admini,cei care va ajuta.

Scuze Alin,ca am postat dupa tine.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.