Jump to content

Rappa - Problema microfon

Share

Recommended Posts

Nume : Rappa
Ce problema ai ? : Nu imi merge microfonul

De cat timp aveti problema respectiva ? : Azi

Screenshot :
Alte precizari : Mi-am achizitionat un set de casti cu microfon cu 25 de lei pana sa ma duc in oras sa imi iau niste casti mai bune, si cand deschid pachetul vad ca e diferit fata de ce am eu la PC (Difera culorile). La PC e verde cu mov si la MIC rosu cu negru, ceea ce mi se pare ca nu prea conteaza..., sau de ce ar conta? Bun, am bagat mufele, microfon la microfon, casti la casti, si nu se aude absolut nimic, care ar fi problema?

@@R a p p a, hai salut !

Uite cateva solutii pentru tine:

1. Click dreapta pe Computer -> Manage -> Sound, video and game controllers. Verifica acolo daca iti recunoste noua pereche de casti, ca sa putem elimina astfel orice problema hardware. Incearca sa inversezi mufele intre ele daca nu ti le recunoste.

2.Daca ai urmat primul pas si ti le recunoste urmeaza pasii de mai jos:

- Control Panel -> Hardware and Sound -> Sound

- La Playback / Recording daca le ai acolo si cum am spus si mai sus ti le recunoaste incearca sa ii faci un update la driver.

Astept mention referitor la prima solutie si daca poti lasa-mi aici un link cu tipul de casti pe care il ai. Daca ai windows 7, 8.1 sau 10 ar trebui sa ti le recunoasca automat. Si spune-mi daca se aud macar melodiile in casti cand vrei sa asculti. Parerea mea este ca nu ai introdus mufele bine, totusi astept mention din partea ta referitor la prima solutie.

O zi buna !

@@R a p p a, hai salut !

Uite cateva solutii pentru tine:

1. Click dreapta pe Computer -> Manage -> Sound, video and game controllers. Verifica acolo daca iti recunoste noua pereche de casti, ca sa putem elimina astfel orice problema hardware. Incearca sa inversezi mufele intre ele daca nu ti le recunoste.

2.Daca ai urmat primul pas si ti le recunoste urmeaza pasii de mai jos:

- Control Panel -> Hardware and Sound -> Sound

- La Playback / Recording daca le ai acolo si cum am spus si mai sus ti le recunoaste incearca sa ii faci un update la driver.

Astept mention referitor la prima solutie si daca poti lasa-mi aici un link cu tipul de casti pe care il ai. Daca ai windows 7, 8.1 sau 10 ar trebui sa ti le recunoasca automat. Si spune-mi daca se aud macar melodiile in casti cand vrei sa asculti. Parerea mea este ca nu ai introdus mufele bine, totusi astept mention din partea ta referitor la prima solutie.

O zi buna !

Salut :)

Atunci cand dau manage, imi apare aia, si dupa 1 secunda dispare..

@@R a p p a, Inseamna ca nu ti le recunoaste, cauta si dai un Check for Updates poate iti gaseste ceva drivere pentru ele, si inca astept link-ul ala de la modelul castilor, sa stiu ce specificatii/cerinte are.

@@R a p p a, Inseamna ca nu ti le recunoaste, cauta si dai un Check for Updates poate iti gaseste ceva drivere pentru ele, si inca astept link-ul ala de la modelul castilor, sa stiu ce specificatii/cerinte are.

http://microfon-cu-casti.compari.ro/digittex/md-610-p45089902/#descrierea-produsului

ceva gen

Uitate la imaginile astea:

2w39h1s.jpg2prg11c.jpg

Daca iti arata acea sagetica rosie in jos inseamna ca nu sunt conectate corect la PC. Astea sunt singurile solutii pe care ti le pot oferi: update la audio/video sau nu ai introdus corect mufele jack.

Edited by Rappa S4F

Uitate la imaginile astea:

2w39h1s.jpg2prg11c.jpg

Daca iti arata acea sagetica rosie in jos inseamna ca nu sunt conectate corect la PC. Astea sunt singurile solutii pe care ti le pot oferi: update la audio/video sau nu ai introdus corect mufele jack.

La "Speakers" e sageata in jos, si la recordings scrie "No audio devices are installed"

@@R a p p a, In caz ca nu ai rezolvat, uite aici incearca si asta.

Click dreapta pe iconita ai in forma de difuzor -> Volume control options-> Bifeaza ce se vede in imagine + Headphones.PrtEVCz.png

@@R a p p a, In caz ca nu ai rezolvat, uite aici incearca si asta.

Click dreapta pe iconita ai in forma de difuzor -> Volume control options-> Bifeaza ce se vede in imagine + Headphones.PrtEVCz.png

"Headphones" nu imi merge

Mi-am luat castile pe care le-am avut mai demult si care imi mergeau inainte de reinstall windows, dar s-au stricat ca am calcat pe microfon si tot nu arata headphones

Salut.

Incearca sa schimbi locul mufelor, bagi la culori diferite(culorile mufelor de la unitate).

Incearca sa intri in C.Panel->Sound Effect manager->Si dai la Connector Sensing->Dai START ACOLO

dupa tot la S.E.manager->>Speaker Configuration->>Si pui la primele 2: Headphones Head phones si la ultima Microphone . DAca la a 2 iti zice "Not connected", pui la primu Headphones si la ultimu microphone

​Multumesc pentru solutie am intampinat si eu aceasta problema cu castile noi nu mergea micul la fel.

Edited by TheLittle

Topic closed au trecut mai mult de 5 zile de la deschiderea topicului !

:topic_closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.