Jump to content

[Problema / Nelamurire / Ajutor] Driver audio

Charley ZEW

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De curand mi-am reinstalat Windows-ul, totul a decurs perfect. Am instalat si driverul audio si a mers tot. Dupa un timp ma trezesc ca nu imi merge samp si nu am sunet in calculator, imi apare un X acolo jos pe sunet.

Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: Sper sa ma ajutati.

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De curand mi-am reinstalat Windows-ul, totul a decurs perfect. Am instalat si driverul audio si a mers tot. Dupa un timp ma trezesc ca nu imi merge samp si nu am sunet in calculator, imi apare un X acolo jos pe sunet.

Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: Sper sa ma ajutati.

Ce Windows folosești si ai încercat sa reinstalezi driverele? Si in legătura cu SAMP ce problema intampini?

Pai am Windows 7 pe 64 de biti, si cand vreau sa intru in SA:MP imi zice: Audio card is not installed.

Ciudat, la Windows 7 driverele se instalează automat. Descarcă programul 3D-Chip si cauta driverul tau care il găsește programul automat si instaleazăl.

Am incercat si asta, am descarcat driverul pe care mi l-a dat acolo si tot nu merge.

Aici ai sfaturi despre ce ai putea sa faci: http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/tips-fixing-common-sound-problems#tips-fixing-common-sound-problems=windows-7

Sa te uiți printre toate acele informații.

@, Salut incearca sa dezactive si apoi sa activezi iar cardul audio, mai exact sa ii dai in restart la placa audio.

Click dreapta pe computer ->Manage -> Device Manager -> Sound -> click drepata pe High Definition Audio Device -> Disamble ( ti se va da rr la pc ) apoi cand revii faci ce ai facut mai sus si ii dai Enable. O seara buna !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.