eB pixeldix Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Nume:pixeldixCe problema ai?:Doresc sa aschizitionez aces PC sambata, si vreau sa stiu daca piesele sunt compatibile, si daca totul e ok.O scurta descriere a situatiei: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1522113/Screenshot:-Alte precizari: Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Placa video : asemenea placă am şi eu, numai că nu l.am făcut pe piese l.am luat direct, pot spune că îşi face treaba, e bună. Rami: sunt ok, majoritatea jocurilor care apar/sunt apărute vor cere peste 4GB de ram Procesorul: la banii aceştia îţi puteai lua un i3 sau, dacă mai puneai puţin un i5, dar şi pentium dual-core îşi face treaba Carcasa: merită, sincer. Placa de bază: are totul necesar, recomand sincer Hardul: sincer, dacă îl foloseşti pentr gaming, mai mult nu îţi trebuie Sursa este una bună, îşi face treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB pixeldix Posted January 13, 2016 Author Share Posted January 13, 2016 Placa video : asemenea placă am şi eu, numai că nu l.am făcut pe piese l.am luat direct, pot spune că îşi face treaba, e bună. Rami: sunt ok, majoritatea jocurilor care apar/sunt apărute vor cere peste 4GB de ram Procesorul: la banii aceştia îţi puteai lua un i3 sau, dacă mai puneai puţin un i5, dar şi pentium dual-core îşi face treaba Carcasa: merită, sincer. Placa de bază: are totul necesar, recomand sincer Hardul: sincer, dacă îl foloseşti pentr gaming, mai mult nu îţi trebuie Sursa este una bună, îşi face treaba Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 (edited) , Pisele sunt compatibile, si sistemul este ok pentru un "office" sau "light gaming". T/C Edited January 13, 2016 by Koverino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts