Kike Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi se blocheaza jocul Screenshot (în caz că este necesar): nu trebuie neaparat Alte precizări: mi se intampla asta de o ora am vrut sa merg cu masina pana in sf si la jumatea drumului se blocheaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Dă un rr la calculator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi se blocheaza jocul Screenshot (în caz că este necesar): nu trebuie neaparat Alte precizări: mi se intampla asta de o ora am vrut sa merg cu masina pana in sf si la jumatea drumului se blocheaza Spune-mi componentele PC-ului si ai moduri instalate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kike Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Da am moduri in mare parte anti-lag si arme . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Scoate-le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kike Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Ok Iti recomand sa reinstalezi si jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW EDI ZEW Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Eu iti recomand sa iti reinstalezi gta-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Eu iti recomand sa iti reinstalezi gta-ul.Vei primii un avertisment pentru post inutil. Citește mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keano Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Te sfatuiesc sa iti descarci alt GTA, si sa incerci sa nu mai bagi moduri. Daca vezi ca totul merge bine, poti sa iti bagi si moduri. Dar in mare parte, sampfuncs este de vina, dar nu ai precizat daca ai sampfuncs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Closed, fără răspuns 48 de ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.