FaStHH da da eu is Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Cei de la Steam vor lansa American Truck. Acest joc este un joc cu T.I.R-uri, iei marfa si o transporti in diferite locuri de pe mapa. Acest joc se va putea juca si Multiplayer, versiunea multiplayer este estimata la circa 20-30 de euro. Jocul nu va contine toata mapa, cum ne imaginam, ci doar California, astfel, nu veti putea face curse decat in California. Pentru a debloca si celelalte zone va trebui sa platiti o anumita suma de bani. Sursa: Mintea mea, sunt pasionat si am zis ca poate vreti sa stiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB WinTeam Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Frumos o sa il incerc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson Brooklyn Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Din cate spune Regulament-ul ''2.8. Topicurile mai vechi de 24h vor fi închise de către Moderatori.'' Topicul tau a fost postat pe data de 16 Jan. 2016. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts