Shanony Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Salut! Când vreau să fac un trade pe steam, îmi tot spune următorul mesaj: Schimbul va fi reținut pentru: 72 ore - Shanony nu a mai folosit Autentificatorul Mobil de 7 zile sau a oprit confirmările de schimb Am steam-ul de prin Octombrie. Și în Decembrie mi-am cumpărat CS:GO. Am activat Steam Guard-ul pe telefon, de foarte mult timp, și intru în fiecare zi pe apliația Steam pentru a „trece” acele 7 zile de care spune mai sus.. Deci... ce fac? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 @@Shanony, Ti-ai activat de pe steam (PC) acel guard care mereu cand te loghezi pe cont iti trimite un cod de 4 caractere pe telefon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 @@Shanony, Ti-ai activat de pe steam (PC) acel guard care mereu cand te loghezi pe cont iti trimite un cod de 4 caractere pe telefon? Acel cod de pe telefon se resetează la nu știu câte secunde. Adică nu rămâne același. Și când te loghezi îl scrii pe acela care-i în momentul respectiv. În fine. Trebuie activat și de pe pc, sau cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 @@Shanony, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 @@Shanony, Da... am activat Steam Guard-ul pe telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 @@Shanony, Atunci probabil persoana cu care ai incercat sa faci trade nu are steam guard-ul activat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 @@Shanony, Atunci probabil persoana cu care ai incercat sa faci trade nu are steam guard-ul activat. Am vrut să fac trade cu un prieten care are Steam Guard-ul activat... Și am vrut să fac și cu un site de pariuri, și la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG iHasCupquake Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Cel mai probabil este de la Steam Guard. Am patit si eu asta, si era de la Steam Guard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 Cel mai probabil este de la Steam Guard. Am patit si eu asta, si era de la Steam Guard. Dacă ai zice și cum ai rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG iHasCupquake Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Pai prietenul meu a activat Steam Guard si a functionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 Pai prietenul meu a activat Steam Guard si a functionat. Îl am activat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FnZ Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Din cate stiu dupa o luna de la cumpararea primului joc vei avea acces la market si trade totodata daca ai probleme da un PM eu asta cred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 Din cate stiu dupa o luna de la cumpararea primului joc vei avea acces la market si trade totodata daca ai probleme da un PM eu asta cred. La market am avut acces de ... ieri. Din câte țin minte. Că așa îmi spunea. Dar la trade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FnZ Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 (edited) Asta este atunci trebuie sa mai astepti inca o saptamana de la ultimul acces de shop oferit de catre echipa steam. Daca spui ca ai SG activat asta este buba Edited January 17, 2016 by TheLittle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 Asta este atunci trebuie sa mai astepti inca o saptamana de la ultimul acces de shop oferit de catre echipa steam. Daca spui ca ai SG activat asta este buba Mda... mersi pentru informații. Sper ca aceasta să fie cauza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FnZ Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Cu placere scuze de spam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Consider ca nu mai ai nevoie de ajutor. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts