Jump to content

GSB - Server rules


ELMagico
 Share

Recommended Posts

Numele eventului: GSB - Server rules, intrebari din regulamentul serverului, raspunsurile cat mai corecte vor fi luate in considerare.

Organizatorul/ii: ELMagico
Locatie: GSB HQ
Data si ora desfasurari: 23.01.2016 - 20:00
Alte precizari:

- Raspunsurile la intrebariile organizatorului vor fi legate despre server, din regulamentul impus de Kelton pe RPG1.

- Daca sunteti prinsi ca trisati, prin intermediul oricarui serviciu de comunicatie ve-ti fii exclusi de la participarea acestui event.

- Scopul este cunoasterea regulamentului si descurajarea incalcarii lui.

- Intrebariile vor fi adresate prin comanda /S, iar primul raspuns v-a fi luat in cosiderare, in cazul in care primul raspuns nu este corect sau complect, cel de-al doilea sau al 3-lea v-a fi luat in cosiderare, ideea este sa fiti cat mai rapizi, insa sa scrieti si corect gramatical. De aceea sfatul meu este sa consultati regulamentul inainte de participarea la acest event.

 

Atentie: Pot participa gratuit jucatorii cu nivel cuprins intre 3-7. Cei peste nivel 7 vor achita o taxa de 5.000$. 50% din suma stransa v-a fi donata primariei pentru ajutorul necesar jucatoriilor la inceput de drum.

 

Premiul 1: 50.000 $ + 1.000$ + Pony pentru fiecare raspuns corect. Deci castigul poate ajunge pana la 80.000 $.

Pe durata eventului si a comportamentului vostru, ve-ti fii premiati si ve-ti avea parte de multe surprize.

 

Important: Nu este un numar limitat de intrebari, dar nu mai putin de 10. Intrebariile sunt strict legate de serverul RPG1, impus de Kelton si are ca scop, cunoasterea si respectarea acestuia. Inscrieriile se fac dupa modelul:

Nick:

Level:

SS: (In cazul in care depasiti nivel 7, transfer 5.000$)

Declar ca sunt deacord cu respectarea regulamentului impus atat de RPG1, cat si de catre organizator in caz contrar pot fii exclus de la event:

Link to comment
Share on other sites

Datorita lipsei de concurenti imi asum, cu cel putin 48H, sa anulez acest event.

Multumiri, Kelton pentru accept event. Din pacate, asta e o dovada clara ca regulamentul pentru voi este o persecutie, nu o buna desfasurare a jocului. Pacat.

 

Rog un moderator sa inchida topicul.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.