KraxyBRB Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Nume:Vlad Ce problema ai?:Nu stiu care placa video e mai buna O scurta descriere a situatiei: Deci mi-am luat un procesor i5 6400 care are placa video integrata (intel® HD Graphics 530) si placa video pe care o aveam inainte era gt 630 ddr5. Tin sa precizez ca gt 630-ul are 1gb memorie maxima si cea a procesorului are 1750mb memorie maxima. La inceput m-am gandit ca cea a procesorului e mai buna, dar pe siteul ''Can you RUN it'' daca descarci aplicatia aia care iti spune daca merge un joc sau nu apare urmatorul mesaj. Screenshot:http://i.imgur.com/1BGCPbP.jpg Alte precizari:Deci credeti ca ar trebui sa folosesc gt 630-ul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 @@KraxyBRB, O placa integrata nu o sa ajunga niciodata la performantele unei placi separate. Sfatul meu este sa folosesti GT 630. Dar lucrurile astea le poti testa tu sa vezi care iti merge mai bine si pe aia o pastrezi. Cu stima si respect, RappaRo © Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koles Barosanu Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 De acord cu Rappa, mergi pe GT 630. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Mergi pe dedicata. Totusi...fa un upgrade bro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZIE Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Mergi cu GT 630. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Prespupun ca ai inteles, T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts