Jump to content

Lost the connection

Madalin10

Recommended Posts

Nick-ul tau: Ozzie

Server: RPG1
Descrierea bugului: Nu o consider un bug dar nu prea stiu unde sa postez chestia asta, in fiecare seara pica serverul, in tumpul warului, mereu dupa ce trece de ora 18:00 mai exact. Nu luati nici o masura ? Tin sa precizez ca nu la toti li se intampla asta, incercati s-o rezolvati intr-un fel pentru a avea un joc mai placut.
Screenshot(s):

https://www.youtube.com/watch?v=6wVmHMvtSX0

De obicei se intampla jucatorilor cu internet de la Telekom. Este o problema foarte grava de conexiune din partea host-ului, nu prea poti sa o rezolvi tu, tine doar de host-ul serverelor, si eu ma confrunt cu problema asta si ma rog sa o rezolve cat mai repede.

Deci, nu mai suport fratele meu pierd eu turf-uri din cauza ca ei nu pot sa rezolve o amarata de chestie, inainte macar ma conectam acum direct: server closed connection.

In aceiasi situatie sunt si eu, pierd turfuri ca n-are cine sa organizeze. Asta e, ei vor rpg4

In loc sa turnati sute de reply-uri aiurea cu ,,si eu am problema asta'' mai bine v-ati folosi timpul liber in cautarea solutiilor pentru a va rezolva intr-o mica parte problema. Folositi acest program care va schimba IP-ul : click si o sa evitati floodul, simplu nu ? E mai usor decat sa lasati reply-uri inutile.

O seara buna !

In loc sa turnati sute de reply-uri aiurea cu ,,si eu am problema asta'' mai bine v-ati folosi timpul liber in cautarea solutiilor pentru a va rezolva intr-o mica parte problema. Folositi acest program care va schimba IP-ul : click si o sa evitati floodul, simplu nu ? E mai usor decat sa lasati reply-uri inutile.

O seara buna !

Te bagi aiurea in seama, problema este doar la cei cu telekom, nu e vorba de ip, chiar daca schimb ip, acelasi net am genius

@, Bulaie stai tata cuminte ca vorbesti din ,,Moartea Caprioarei''. Problema nu este de la net-ul tau, asa ca stii si tu ;)

@, Problema nu este de la furnizor, se da flood pe server de aceea pica conexiunea. Eu v-am dat o solutie dar nu am cu cine sa ma inteleg.

Adica eu va cum pica server-ele RPG si tu imi spui ca problema e de la net-ul meu ?? Daca nu stii o rugaminte am la tine, nu mai deschide gurita, eu am vrut doar sa va ofer o mana de ajutor, atata tot.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.