Jump to content

Problema F8, unable to save

Allahu Akbar

Recommended Posts

Iti recomand un program de facut poze sau video-uri cum ar fi Bandicam (gratuit si simplu de folosit).

http://www.bandicam.com/ro/

Cand mai ai o problema cu jocul te sfatuiesc sa postezi aici - http://forum.b-zone.ro/forum/57-game-problems/.

Aceasta este rezolvarea. Aceasta problema este de la Windows 8. Du-te pe desktop, dai click dreapta, alege screen resolution si iti apare ce rezolutie ai la ecran . Dupa aia du-te pe sa-mp, options, video settings, si pune-ti rezolutia de la samp egala cu cea a PC-ului tau.

Cum adica nu merge sa-ti pui windows 7 sau windows 8? fa-ti un DVD bootabil cu BurnCDCC si descarcand imaginea ISO a windows-ului de pe filelist sau orice alt site(vezi sa nu aiba virusi) si gata. Legat de problema cu F8 se intampla doar la windows 8 sau windows 10, singura rezolvare este sa pui o rezolutie cu un procent mai mare, nu trebuie sa fie neaparat egala cu a monitorului. Eu iti recomand sa folosesti bandicam sau fraps, pui sa faca poze pe F8 si ignori acel mesaj cu Unable To save screenshot, programul tot ti le salveaza dar in folderul setat de tine. Succes!

@, încearcă combinația Fn + F8.

nu am laptop,

Cum adica nu merge sa-ti pui windows 7 sau windows 8? fa-ti un DVD bootabil cu BurnCDCC si descarcand imaginea ISO a windows-ului de pe filelist sau orice alt site(vezi sa nu aiba virusi) si gata. Legat de problema cu F8 se intampla doar la windows 8 sau windows 10, singura rezolvare este sa pui o rezolutie cu un procent mai mare, nu trebuie sa fie neaparat egala cu a monitorului. Eu iti recomand sa folosesti bandicam sau fraps, pui sa faca poze pe F8 si ignori acel mesaj cu Unable To save screenshot, programul tot ti le salveaza dar in folderul setat de tine. Succes!

PC-ul meu merge doar pe windows 10

Salut, incearca un program de filmat, de exemplu Bandicam, si-ti setezi un buton pentru a face SS, sper ca te-am ajutat! Daca nu fa asa: Intra in My Documents > Gta San Andreas User Files>SAMP> iar aici iti creezi un folder numit screen.

Salut, incearca un program de filmat, de exemplu Bandicam, si-ti setezi un buton pentru a face SS, sper ca te-am ajutat! Daca nu fa asa: Intra in My Documents > Gta San Andreas User Files>SAMP> iar aici iti creezi un folder numit screen.

Nu neaparat, e mai bine doar sa isi schimbe rezolutia, depinde daca o are mare sau mica. Daca are o rezolutie de 800x600, asta este problema.

---

Incearca sa schimbi rezolutia, fa-o mai mare.

Nu neaparat, e mai bine doar sa isi schimbe rezolutia, depinde daca o are mare sau mica. Daca are o rezolutie de 800x600, asta este problema.

---

Incearca sa schimbi rezolutia, fa-o mai mare.

Am avut aceasi problema, d-aia am zis, am facut si un test :)

Daca nu te lasa sa instalezi alt windows decat windows 10, inseamna ca ti-a venit preinstalat cu acel windows PC-ul sau laptop-ul. Intra in BIOS si trebuie sa ai un tab legat de sistem, la Operating System alege FREE DOS, trebuie sa scrie Windows 10, tu trebuie sa setezi pe Free DOS sau Any system, nu stiu ce BIOS sau ce versiune ai. Succes!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.