Jump to content

[Problema] cu driver-ul de la Coprocessor.

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salutare, necesit ajutorul vostru pentru ca nu le am cu calculatoarele. Nu inteleg de ce nu-mi gaseste driver pentru Coprocessor, odata cu instalarea Windows-ului 10 oferit de Microsoft gratuit.

Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/a/fXDnA

Alte precizări: Sper sa ma poata ajuta cineva. Multumesc!

@@BAWGdahn, Hai salut !

Incearca aceste drivere: Driver Coprocessor . Acum eu te rog sa cauti pe google programul ''Speccy'' si sa imi dai mai multe detalii despre coprocessor-ul tau. El depinde in mare parte de cel principal, iar in poza ta nu ti-l recunoaste. Eu totusi iti recomand sa lasi Windows Update sa isi faca treaba, pentru ca din Manage nu ai sa reusesti sa faci update never.

Uite ca mi-am adus aminte de ceva de care uitasem -> click dreapta pe el -> DISABLE -> PC-ul se va restarta iar apoi cand revine click dreapta pe el -> ENABLE. (incearca si asta, nu stiu in ce masura il va reciti iar, dar totusi sansa este de 50% sa iti mearga)

O zi buna !

Edited by Alesis S4F
Topic move !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.