Jump to content

Negresa cu crema de branza dulce si portocala.


Marius
 Share

Recommended Posts

656x440_145452983177a75139.jpg

Negresa cu crema de branza dulce si portocala
- INGREDIENTE -
200 gr. unt gras( 82%)
250 gr. ciocolata 60% cacao
250 gr. faina
200 ml lapte dulce
un praf de sare
50 gr. lapte praf
150 gr. zahar brun
vanilie
4 oua
o portocala maricica coaja si zeama
un sfert de lingurita praf de copt
Crema de branza dulce:
10 linguri crema de branza dulce
3 linguri pline de zahar( sau dupa gust)
3 linguri lapte praf
vanilie
coaja de portocala
- MOD DE PREPARARE -
Este o prajitura extrem de simplu de preparat...insa va garantez ca va bateti pe ea pana la ultima bucatica:)))))....asta-i viata! :D:))))
Intr-un vas larg topim untul la foc mic, apoi in el topim ciocolata, apoi adaugam zaharul, amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Turnam usor amestecand cu un tel, laptele dulce, sucul de portocala si coaja, vanilia, apoi ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.
Adaugam laptele pudra, praful de sare, faina si praful de copt.
Preparam crema de branza amestecand ingredientele si potrivind-o de zahar dupa gust.
Ungem forma cu unt, turnam aluatul si din loc in loc punem crema de branza cu o lingurita si coacem prajitura pana trece testul scobitorii.
Eu am lasat prajitura la 180 de grade timp de 20 de minute apoi la 170 de grade pana ce a fost gata!

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.