Jump to content

[Portofoliu] Follow.

CosTeLq
 Share

Recommended Posts

Un portofoliu slabut.

La efecta te pricepi asa cat decat dar la text deloc, incearca sa urmaresti cateva tutuoriale pentru a-ti fi mai bine.

@, Multumesc, apreciez ca te-ai uitat de la prima poza la ultima :D, stiu ca nu este foarte activa aceasta sectiune si nici eu nu prea postez, dar este o evolutie destul de mare... Daca toti s-ar uita cum ai facut tu acum ar vedea evolutia, dar acestia intra doar ca sa faca niste posturi :)

UPDATE: borhxYf.pngiuxTakw.pngea0ZrNI.gif

Edited by Follow and JoKeR

Ultimele lucrări sunt oarecum ok, însă se vede că mai ai de lucrat. Acele 'pete' roșii de pe text sunt urâte, iar textul în sine nu are un aspect prea plăcut. Nu o lua în nume de rău, e doar părerea unui necunoscător.

@, Da in intr-o oarecare opinie ai dreptate, unora le place altora nu. Multi mi-au spus ca am probleme la text si da recunosc... Dar mie imi place ce imi iese si sunt multi care au avatarele si semnaturile mele :) Multumesc de opinie.

@@zaFaker, Nu prea ai experienta in PS... Aici sunt cele 2 efecte la text care tot zici tu. Shadow draw sunt, gradient este + gradient map care este la poza. Nu inteleg de ce te bagi daca nu stii. La text este un rosu cu un roz spre rosu si umprele sunt in spate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.