Jump to content

CosTeLq

Member
 • Content Count

  844
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

113 Extraordinary

About CosTeLq

 • Rank
  亗♛ LEGENDA ♛亗
 • Birthday 11/15/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Crivat Calarasi
 • Hobbies
  SA:MP si Fotball

Contact Methods

 • Skype
  PM cu motivul pentru care il vrei.

Previous Fields

 • Real name
  Costi Florin

Recent Profile Visitors

2728 profile views
 1. Nickname: CosTeLq Rank:1 Data ședinței pentru care vrei să te învoiești:29.04.2019 Motivul: Nu sunt acasa, am o problema personala. Alte precizări: Ceawless.
 2. CosTeLq

  Un mod ajutator pentru ceilalti.
 3. Nick: Samiy Rank: 6 Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești:13.04.2019 Motivul: Nu sunt acasa. Alte precizări: Ceawless (i-am pus-o eu pentru ca e plecat si nu are timp).
 4. CosTeLq

  Arigato.
 5. CosTeLq

  Foarte util modul, multumim!
 6. CosTeLq

  Puteti sa imi dati topic closed... + interdictie ca se pare ca nu vrea nimeni sa-mi comenteze cu un avatar amarat... asa ca am facut dublu post, ceawless.
 7. CosTeLq

  Un mod de care chiar ai nevoie in mod repetat. Multumim!
 8. CosTeLq

  @BeyondFrumos editatul, dar e prea trista parca... As fi vrut ceva mai badass sau happy mai colorfull daca te-ai prins Merci oricum, apreciez timpul depus si munca.
 9. CosTeLq

  Display Name: CosTeLq Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Anime Text: CosTeLq Dimensiuni: 250x150 Alte precizări: Sa fie sooper cum stiti voi.
 10. CosTeLq

  Cel mai smecher mod
 11. Nume: CosTeLq Rank: 1 Sedinta / Activitate: ActivitateData: 17.03.2019 Motivul: Maine dau simulare la bac si trebuie sa invat, imi cer scuze... dar ai pus activitatea aiurea, mai bine era ieri pe la 20:00. Alte precizări : Contul o sa fie pe sleep dar nu pot ajunge ca am un caiet intreg de citit..
 12. CosTeLq

  Nick: CosTeLqRank-ul deținut: 1Am primit amendă pentru: Confiscare permis.Dovadă plată: https://imgur.com/a/qYTrIY1
 13. CosTeLq

  Nume: CosTeLqRank: Rank 1(SF Trainee) Sugestiea / sugestiile: Vreau sa propun (deoarece am vazut la mai multe factiuni) sa ne deschidem un server de discord unde putem vorbii mai multe si mai des, unde ar fi mai usor sa anunti ceva important deoarece cel putin eu.. nu prea intru pe forum ca nu-mi prea pasa asa ca ar fi mai usor sa fie o rubrica Anunturi importante ca pe forum si vreo 2 canale de discutii +1 privat unde vorbesc doar subliderii, liderii si cine mai sunt trasi cand doresti sa vorbesti cu cineva in "patru urechi". Cu ce credeți că ajută? Ar fi mai eficienta organizarea si socializarea in factiuni, dupa cum vezi discutiile pe forum sunt cam pustii si nu vorbeste nimeni, asa pe discord cei care au pot vorbi linistiti orice. Alte precizari ? Sper că veți lua o decizie adecvată, sănătate!
 14. CosTeLq

  @GEOSTARMi-a raspuns la post-ul ala de o saptamana si mi-a dat ban de aimbot/no-recoil.
 15. CosTeLq

  Bine ma davey, sa ne vedem la wars atunci
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.