Jump to content

[PORTOFOLIU] LeTaL aka JaSSeM

baCiu
 Share

Recommended Posts

fujkkO0.pngo07Pjac.pnghO0jfEs.png

Renunță, te rog, la brush-urile Soft/Overlay.

LA0z8Kd.png

Textul trebuie plasat cât mai aproape de obiectul principal (în cazul tău, biciclistul).

mNAYqds.png

Aici nimeni nu-și poate da seama care este textul principal și care este textul secundar.

N1rqkiJ.png

Nu aplica niciodata pattern în locul unde vrei să pui textul.

NtnRpEa.png

Folosește întotdeauna gradient!

Excepție făcând cazurile în care un simplu text ALB sau NEGRU arată mult mai bine decât un text complex.

///

gl&kw!

@@Dragon, mersi, in legatura cu brush-urile, n-am mai folosit asa cv, la aia cu banned, da, am gresit si imi asum, dar la cea cu patternul, mie mi se pare ca arata destul de bine, in fine, fiecare cu parerile sale, gusturile nu se discuta.

@, da, vreo problema? Daca, chiar te intereseaza, pune acel copyright pentru a nu purta nimeni avatarale, si asta este opinia mea, daca tu ai alta opinie, poti s-o lasi in alta parte. In loc sa fi lasat acel comentariu, mai bine iti exprimai parerea despre lucrarile mele, in loc sa critici, multumesc de incurajare. Bafta!

urate amandoua, ai pus exposure mult, incearca sa pui pe 80 si dupa sa mai reduci din el cu un gradient alb-negru pe soft-light si il scazi pe opacitate mica.

@, da, vreo problema? Daca, chiar te intereseaza, pune acel copyright pentru a nu purta nimeni avatarale, si asta este opinia mea, daca tu ai alta opinie, poti s-o lasi in alta parte. In loc sa fi lasat acel comentariu, mai bine iti exprimai parerea despre lucrarile mele, in loc sa critici, multumesc de incurajare. Bafta!

Puteai sa pui pur si simplu numele tau, "copyright" este o lege, cauta pe google mai multe detalii despre ea.

Vrei o parere despre lucrari? Ai ales niste poze frumoase, dar nu prea imi dau seama ce ai facut la ele.

@@TeKKeNN, pai cum sa-ti zic eu tie, daca tu nu observi, pana acum am folosit 1000000000 de fonturi, daca doresti vreun font, spune si care, nu doar "DA-MI FONTU", pai stai cuminte nenicule, ce font?"

@@TeKKeNN, 04b03, wendy, alien league bold, mustang, levi brush, geomancy, agency fb, dream american diner demo, xtreem medium, caviar dreams.

NEW : lL8DEjP.pngQnm7TfB.pngfzQEOer.gifPY1rEyv.gif0ZuZSTl.pngfDkYi06.pngGu79CpV.pngslMjczd.pngtxUeCG3.pngUYZE5KQ.png5BWCtHz.png25zoxsy.png

Edited by JaSS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.