Florenzi Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De ce-mi da crash cand vreau sa scriu parola pe Movie , cum apare sa scriu parola , poc crash . Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Nu mi-a facut asa pana acum , am dat un disconect - conect la router si a inceput ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Nu e de la tine, e de la server. Și eu pățesc la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florenzi Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Nu e de la tine, e de la server. Și eu pățesc la fel. E clar .... Si am mai dezinstalat si gta de 3 ori ... Multumesc , macar sa nu mor prost =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 E clar .... Si am mai dezinstalat si gta de 3 ori ... Multumesc , macar sa nu mor prost =]] Cu plăcere Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.