Helsinng Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Nick-ul tau:IceTeaFoot Server:RPG3Descrierea bugului: Detin un NRG+Bike+Turismo, am vrut sa dau respawn la turismo si nu mergea, spunea ca este ocupat 'in folosinta' , am dat relog, degeaba, l-am bubuit, degeaba, am incercat deblocheaza, degeaba tot in folosinta spune ca e, am rugat un admin sa dea /rveh si tot degeaba.... [la nrg si bike n-am treaba, doar la turismo].Screenshot(s): Nu este nevoie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amuly Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 E bug al SA:MP-ului, un jucător a rămas desincronizat la tine în maşină. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeatoN Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Un jucator a ramas desincronizat la tine in masina si atunci samp-ul sa buguit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helsinng Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Un jucator a ramas desincronizat la tine in masina si atunci samp-ul sa buguit. Asta a spus si cel de mai sus, nu era nevoie sa faci +1 si tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.