Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Portofoliu Alphadores

eB Alphadores Stefan
 Share

Recommended Posts

4 hours ago, eB Alphadores Stefan said:

@Elon Musk, ok, problema ta fiind? A fost luat pe merit, asta e sigur.

sunt convins ca pe merit, dar nu sunt convins cum ai castigat acest merit, ca prin cum folosesti software-urile de editare photo nu

@Elon Musk, Nu inteleg care este treaba ta cum a primit aceasta functie, vad ca cam comentezi pe la toti cu comentarii negative, daca tot esti asa de bun '' dupa cum se pare '', sa-ti vedem si noi creatiile tale mirifice care sa ne lase cu gura cascata si sa stergem PS-ul din calculator.

5 minutes ago, Beyond said:

@Elon Musk, Nu inteleg care este treaba ta cum a primit aceasta functie, vad ca cam comentezi pe la toti cu comentarii negative, daca tot esti asa de bun '' dupa cum se pare '', sa-ti vedem si noi creatiile tale mirifice care sa ne lase cu gura cascata si sa stergem PS-ul din calculator.

mizeriile astea le faceam prin 2015, si tot sunt mai bune de aprox 16 ori decat ce faceti voi

@Elon Musk, Nu m-a impresionat deloc ce am vazut, la avarate esti 0, nu stiu daca si acum, noroc de rendere care te mai salveaza.

Nu pot sa zic ca esti mai presus de altii, totusi aceasta comunitate/acest topic se bazeaza mai mult pe avatare, la care '' dupa cum am vazut '' nu esti foarte bun.

In loc sa dai sfaturi celor mai slabi tu vii cu comentarii de astea care ne creeaza o imagine proasta despre tine. 

Sper sa-ti vina mintea la loc, dar n-as crede.

16 minutes ago, Beyond said:

@Elon Musk, Nu m-a impresionat deloc ce am vazut, la avarate esti 0, nu stiu daca si acum, noroc de rendere care te mai salveaza.

Nu pot sa zic ca esti mai presus de altii, totusi aceasta comunitate/acest topic se bazeaza mai mult pe avatare, la care '' dupa cum am vazut '' nu esti foarte bun.

In loc sa dai sfaturi celor mai slabi tu vii cu comentarii de astea care ne creeaza o imagine proasta despre tine. 

Sper sa-ti vina mintea la loc, dar n-as crede.

ramai tu la avatare, eu am avansat de etapa aia din 2014.

A, si nu ma intereseaza ce cred niste forumisti despre mine :))

daca vrei dam un battle pe avatare, ca tot e punctul tau forte

Edited by Elon Musk

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.