Jump to content

Portofoliu Alphadores

eB Alphadores Stefan
 Share

Recommended Posts

@, dai si mie poza sa o vad? :)) Nu stiu exact de unde am stock-urile, dar oricum le postez pe Tumblr-ul meu: http://alphadores.tumblr.com/

Cand un stock, imi iau mai multe frumoase si le impartasesc si pe Tumblr la mine.

Edited by Alphadores

@, ma refeream ca vroiam lucrarea ta, ca stock-ul il am si eu logic :)), dar oricum, l-am vazut.

NEW: G3vhxU9.pngCmTRzjU.pnggQXUTX0.pngmweIbpN.pngMe1v9Ex.png

NEW x2: Acest poze sunt cu printesa mea, viata mea, prietena mea: u9xVs2u.pngqosOPz1.pngaQDcMbz.png5xv2G33.png Te iubesc iubito !

NEW x3: 7HcCiqZ.pngc8Jy3zC.pngRQYA4Ld.pngyis8t7I.png

TP7Lhx5.png

Asta de mai sus, semnatura asta nu e de forum, nu mi-o pun pe forum, mi-am facut-o pentru cover la fb. Si ala nu e stock, e o imagine facuta de catre mine la rasarit la Costinesti, la mare in 2015.

Edited by Alphadores

Vreau sa precizez ca de ieri am inceput sa lucrez in Photoshop, doar ca sa stiti.

Daca voi posta poze precum ultimul avatar postat, adica fara text principal, ci doar secundar (B-ZONE.RO), pot fi folosite de oricine, doar cele fara text principal.

Stii ca un text secundar nu poate exista fara cel principal, nu?

@@MisuOwn, Da, stiu ca e naspa, mi-a mai spus cineva asta si il de acum 2 zile, de cand m-am apucat de Ps si textul e pe None si nu arata bine, acum am mai invatat cate ceva.

Ce parere ai despre acest blur? Parere sincera.

dJRmPhD.png

Genial, pot sa spun "cea mai bună lucrare a ta" bravo man. Pe lucrarea asta sa pui ub text care sa se îmbine cu restul culorilor, sa fie o culoare calda, dar sa iasă in evidenta. Din nou, felicitări!

@, multumesc frumos de parere, e bine ca mi-ai aratat care iti place, cel mai mult, si mie imi place acea lucrare cel mai mult, imi place cand vine cineva da reply si imi arata ce ii place la o lucrare, sau ce nu ii place, ca sa pot sa o schimb.

@, multumesc frumos de parere, e bine ca mi-ai aratat care iti place, cel mai mult, si mie imi place acea lucrare cel mai mult, imi place cand vine cineva da reply si imi arata ce ii place la o lucrare, sau ce nu ii place, ca sa pot sa o schimb.

Imi place cum gandesti, cu o asa mentalitate nu vei da niciodată greș, pentru că ești deschis oricărei critici, vea ce te face sa-ti îmbunătățești munca.

@, Din greseli invat, o sa incerc sa evoluez, acum ma mai ajuta MisuOwn, cu unele, cu altele sa mai invat si eu cate ceva, inca ma bate blur-ul la unele lucrari, trebuie sa imi iau si stock-uri noi. Apreciez si respect oamenii ca tine si Misu, ma respecti, te respect.

Lucrari noi: vTNORGW.pngohqn2VA.pngWa4BYXn.pngn6w0sDP.png8jhjWqG.pngWuygBLz.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.