eB Alphadores Stefan Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 @@MinecraftSuper, multumesc de ajutor, iti voi da pm sa imi dai fonturile, ok? @, multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Mai ai umpic de retusat pe la blur si text. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 @, multumesc, +1 toti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin Bradea Satana Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Frumoase lucrari, te pricepi, continua sa lucrezi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 @, multumesc. +1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin Bradea Satana Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 @, Iti dau un + pentru incurajare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 (edited) @, ma refeream ca eu iti dau +1, dar multumesc oricum. NEW: <-- asta sunt eu. NEW: Edited February 15, 2016 by Alphadores Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Cu penultima poza, mi-am facut un avatar acum 2-3 zile, l-am luat de pe forum la stock-urile lui vTudor, e fain stock-u ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 (edited) @, dai si mie poza sa o vad? Nu stiu exact de unde am stock-urile, dar oricum le postez pe Tumblr-ul meu: http://alphadores.tumblr.com/ Cand un stock, imi iau mai multe frumoase si le impartasesc si pe Tumblr la mine. Edited February 19, 2016 by Alphadores Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 ajta-i stocku, iar daca vrei tot tumblr`, il gasesti la resurse, dai in jos si gasesti la vTudor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 (edited) @, ma refeream ca vroiam lucrarea ta, ca stock-ul il am si eu logic , dar oricum, l-am vazut. NEW: NEW x2: Acest poze sunt cu printesa mea, viata mea, prietena mea: Te iubesc iubito ! NEW x3: Asta de mai sus, semnatura asta nu e de forum, nu mi-o pun pe forum, mi-am facut-o pentru cover la fb. Si ala nu e stock, e o imagine facuta de catre mine la rasarit la Costinesti, la mare in 2015. Edited February 20, 2016 by Alphadores Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisuOwn Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 , La unele ai cateva problema la text, mai scade din blur, dal o idee mai mic, in rest, e ok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 @@MisuOwn, multumesc de sfat, ti-am dat +1. O sa scad din blur de la 2, la 1, sa vad cum arata, sau din box blur care il am pe 15%, care din ele sa scad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Vreau sa precizez ca de ieri am inceput sa lucrez in Photoshop, doar ca sa stiti. Daca voi posta poze precum ultimul avatar postat, adica fara text principal, ci doar secundar (B-ZONE.RO), pot fi folosite de oricine, doar cele fara text principal. Stii ca un text secundar nu poate exista fara cel principal, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 @, Exista, inainte il puneam, dar acum nu l-am mai pus in ultima vreme. Nu e obligatoriu sa il pui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisuOwn Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 , Pai din ambele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 @@MisuOwn, Ok, multumesc de sfat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 @, Exista, inainte il puneam, dar acum nu l-am mai pus in ultima vreme. Nu e obligatoriu sa il pui. Secundar inseamna "al doilea", daca el este singurul text de pe poza automat este cel principal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 @, Stiu, nu era nevoie sa imi spui, ma refeream ca exista lucrari doar cu font principal, nu doar cu principal si secundar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronkov Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 @@MisuOwn, Da, stiu ca e naspa, mi-a mai spus cineva asta si il de acum 2 zile, de cand m-am apucat de Ps si textul e pe None si nu arata bine, acum am mai invatat cate ceva. Ce parere ai despre acest blur? Parere sincera. Genial, pot sa spun "cea mai bună lucrare a ta" bravo man. Pe lucrarea asta sa pui ub text care sa se îmbine cu restul culorilor, sa fie o culoare calda, dar sa iasă in evidenta. Din nou, felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 @, multumesc frumos de parere, e bine ca mi-ai aratat care iti place, cel mai mult, si mie imi place acea lucrare cel mai mult, imi place cand vine cineva da reply si imi arata ce ii place la o lucrare, sau ce nu ii place, ca sa pot sa o schimb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronkov Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 @, multumesc frumos de parere, e bine ca mi-ai aratat care iti place, cel mai mult, si mie imi place acea lucrare cel mai mult, imi place cand vine cineva da reply si imi arata ce ii place la o lucrare, sau ce nu ii place, ca sa pot sa o schimb. Imi place cum gandesti, cu o asa mentalitate nu vei da niciodată greș, pentru că ești deschis oricărei critici, vea ce te face sa-ti îmbunătățești munca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 @, Din greseli invat, o sa incerc sa evoluez, acum ma mai ajuta MisuOwn, cu unele, cu altele sa mai invat si eu cate ceva, inca ma bate blur-ul la unele lucrari, trebuie sa imi iau si stock-uri noi. Apreciez si respect oamenii ca tine si Misu, ma respecti, te respect. Lucrari noi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronkov Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Imi place asta destul de mult. Chiar ma mir ca inca nu ai functia de Designer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 @, mai am de lucrat pana la functia de Designer. Ma bucur ca iti place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts