TimeLine Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Salut nu am știu unde să fac acest topic sper să nu îmi iau warn. Deci as dori si eu un programel cu care pot edita un fișier de tip ''.exe'' ma refer sa editez numele lui in totalitate, ce scrie pe el, tot tot. Sper sa ma puteti ajuta și imi cer scuze daca am gresit topicul. Nu, nu este vorbea de aim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cdorsu Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 (edited) @@TimeLine, vrei sa modifici doar numele lui si imaginea sau codul sursa? Edited February 8, 2016 by Cdorsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeLine Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Sa schimb textul din el, numele. si sa scot poza. Vreau sa schimb tot http://prntscr.com/a0ocpr, sa il las aproape gol daca se poate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cdorsu Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 @@TimeLine, cred ca ar trebui sa folosesti un decompilator ( vezi sa fie unul bun, care sa reziste la fisiere mai mari ), faci rost de cod, modifici codul dupa bunul plac si compilezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeLine Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 @@TimeLine, cred ca ar trebui sa folosesti un decompilator ( vezi sa fie unul bun, care sa reziste la fisiere mai mari ), faci rost de cod, modifici codul dupa bunul plac si compilezi. :/ Eu caut programe care sa ma ajute. Ca de restul ma ocup eu ... daca mi-ai zice un program bun ar fi ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cdorsu Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 :/ Eu caut programe care sa ma ajute. Ca de restul ma ocup eu ... daca mi-ai zice un program bun ar fi ok In functie de limbajul in care a fost scris, exista mai multe decompilatoare, deci mi-ar fi aproape imposibil sa-ti dau un anumit program care sa decompileze fara ca eu sa stiu mai multe detalii despre program. Cauta tu pe internet decompilator pentru limbajul in care a fost scris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeLine Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 In functie de limbajul in care a fost scris, exista mai multe decompilatoare, deci mi-ar fi aproape imposibil sa-ti dau un anumit program care sa decompileze fara ca eu sa stiu mai multe detalii despre program. Cauta tu pe internet decompilator pentru limbajul in care a fost scris. Nu am cum sa stiu in ce a fost scris, astept un PM daca vrei de la tine cu cateva decomp. multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FnZ Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Consider ca problema este rezolvata asa dar . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts