Jump to content

Opi creation

yakiM
 Share

Recommended Posts

Lucrarile sunt reusite , bravo, dar ultima nu prea imi place, e parca prea intunecata :P

Dar lucrarea cu tine in RL, parca e mai buna cea de la sig :)..

PS / OFF: De cand "Le" se scrie " L-e " / " L'e " ? :))

Lucrarile sunt reusite , bravo, dar ultima nu prea imi place, e parca prea intunecata :P

Dar lucrarea cu tine in RL, parca e mai buna cea de la sig :)..

PS / OFF: De cand "Le" se scrie " L-e " / " L'e " ? :))

eu stiam ca le se scrie impr,dar am postat si eu gresit,sa vad daca isi da seama,dar vad ca nu :)):))

New:

16858297272331133982.png

C/C?

Este draguta dar cam neclara,este creatiie abstracta mai mult si plusurile alea acolo jos sunt prea amestecate si mult,in rest e ok,bafta in coninuare!

update: poate e mai bine

20416760945649563627.png

C/C?

Eh parca arata mai bine nu crezi?Cealalta era prea intunecata si plus'urile alea erau puse aiurea acuma arata mult mai bine,felicitari si incearca sa faci lumina aia mai slaba,aia din spatele personajului,bafta!

Ultimele mele creatii pentru aceasta comunitate :-< bye all !!!

46403378811685633249.png

07036904200960212678.png

In aceasta comunitate se gasesc designeri,eu am facut o gramada de creatii si asteptam sa mi se zica sfaturi,nu ce nu ii place,datorita lui PRO am reusit sa evoluez,si ii multumesc,am primit de la el multe sfaturi folositoare,nu aiurea ca cele spuse de voi,multumesc oricum pentru nimic.

TOPIC CLOSED!!!

Edited by yakimellectro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.