yakiM Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 New: Ati uitat de mine?!?!?!?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fooby Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 hmm nush ce sa spun sincer, ai grija la alegerea c4d, uitate si tu sa se potriveasca, mai adauga cate ceva, ai lasato prea simpla, 1 c4d , 1 + si atat, vezi mai adauga cate ceva , si ai grija la sursa de lumina. SUcces Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 A iesit ceva,in stanga mergea ceva parca,e prea mult gol,mai urmeaza cateva tutoriale Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 3, 2010 Author Share Posted August 3, 2010 A iesit ceva,in stanga mergea ceva parca,e prea mult gol,mai urmeaza cateva tutoriale Weee asa am vrut eu sa il fac,este doar demo,imaginea revin cu un edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConNectR Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 UpDate la text: C/C? Foarte frumos, Gj. tine`o tot aja Link to comment Share on other sites More sharing options...
teNde Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Frumos gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexGtP Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 chiar foarte frumos scucces in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 3, 2010 Author Share Posted August 3, 2010 NEW: V1 eu in real life v2 eu in real life Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 3, 2010 Author Share Posted August 3, 2010 New simple: C/C? Ati uitat de mine... < Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 ai grija cu dublu post destul de bunicica, dar mai mergea cateva gm, si mai trb lucrat la text. Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 New simple: C/C? Ati uitat de mine... < A iesit ceva(mai ai de lucrat),dar text-ul strica tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 A iesit ceva(mai ai de lucrat),dar text-ul strica tot Nu mam dat asa de tare sa lucrez la ea,eera doar pentru cerere,mai in sus mai am,la alea zicetimi ce nu e bine, Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 NEw: C/C?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlbertS Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Gj Tineo Tot Aja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Eh asa mai merge, si text-ul a iesit frumos ,tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
daneel Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 nu imi place fata, in rest e draguta...pustoaica:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 (edited) Sign-ul meu,editare full version: New: sig Si din tot ce stiu am incercat sa modific o poza total. CEI CARE NU CREDE CA EU AM FACUT-O,LE VOI DA PSD SA NU MOARA!!! C/C? Edited August 7, 2010 by yakimellectro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 (edited) Sign-ul meu,editare full version: New: sig Si din tot ce stiu am incercat sa modific o poza total. CEI CARE NU CREDE CA EU AM FACUT-O,LE VOI DA PSD SA NU MOARA!!! C/C? Textu ala cu yakimellecro design acolo sus cu verde strica toata creatia! In rest e ok! App se scrie "Cei care NU CRED" nu "cei care nu crede" si "Le" se scrie despartit " L'e" Edited August 7, 2010 by GeRrYy Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 (edited) Textu ala cu yakimellecro design acolo sus cu verde strica toata creatia! In rest e ok! App se scrie "Cei care NU CRED" nu "cei care nu crede" si "Le" se scrie despartit " L'e" Domnule Conopida,ai dreptul sa taci,daca era un forum de limba romana, o faceam corect,si daca ai vrea sa sti "l'e" nu asa se scrie despartit domnule profesor de limba chineza, se scrie l-e. Si acel "yakim electro design" este logoul meu,nu strica nimic din lucrare,asa ca # ai face bine sa taci putin,ca nu ai atata experienta in PS....la o lucrare la ceva topic spune-ai de text,ca strica,dar uitate si tu putin la avatarul tau,ce text de vai si amar ai ma,deci termina cu chestiile astea de 1 ban,ca nu iesi in evidenta cu asta.Mai invata PS si apoi dami un apel....pe nr 072-suna-ma-napoi. Edited August 7, 2010 by yakimellectro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 aici erai expertule? ai grija cum vorbesti data viitoare, daca tu esti pro e clar. si iti dau un sfat schimbati comportamentul Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 aici erai expertule? ai grija cum vorbesti data viitoare, daca tu esti pro e clar. si iti dau un sfat schimbati comportamentul imi voi schimba comportamentul cand vreau eu da? nu cand zici tu,si nu mai fi asa copil....ca nu am vorbit urat,nu am injurat,nu vi tu ase de tare draga mea bebelica da? hai fa pasi marunti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 Sa zicem,am lucrat la ea,destul de putin,in schimb ea este pretena mea,nu stiu ce va zice cand o va vedea Este una simpla, C/C? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 A iesit bine,mai ales partea din dreapta. Dunga din stanga nu-mi place... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Bun , ia sa vedem ce avem aici. Deci , Plusurile acelea fale cu un rost , ai grija la integrare + ca nu prea par efect de 3D dar fie. Altceva , incearca sa-ti mai schimb texturile.Vad ca iti place sa lucrezi cu plusuri , te sustin dar macar ai grija cum le integrezi si fale sa aiba un rost in compozitia lucrarii. Vad ca tot continui cu "lauda , vorba si tot asa" , ti-am mai zis eu ceva dar vad ca , sti vorba aia : "Vorba omolui saracia neputinciosului". Lasa-i in pace , daca tu ti sa te iei in continuare cu ei la cearta , ei o se simt mai mandri , asa ca lasa-i sa vorbeasca mult si bine. Bine , ce te sfatuim noi , adica: Eu , Bebell si Smith nu ti-o zice cu rautate , ti-o zicem ca stim si noi , avem si noi ceva experienta si na.Nu m-am gasit eu sa iti zic aceste cuvinte + ca nu sunt in masura , nu sunt destul de bun sa zic asa ceva , dar atat timp cat esti pe aceasta comunitate si vrei sa inveti ceva , noi iti dam cateva sfaturi unele folositoare altele mai putin parerea ta. Incearca sa o lasi mai usor cu WebDesign pentru ca tu inca nu sti sa lucrezi frumos si bine pe o tema anume.Inca odata iti zic , nu ti-am zis cu rautate. Ai grija , si bafta in continuare.Sper sa-ti fie de folos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts