Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Opi creation

yakiM
 Share

Recommended Posts

hmm nush ce sa spun sincer, ai grija la alegerea c4d, uitate si tu sa se potriveasca, mai adauga cate ceva, ai lasato prea simpla, 1 c4d , 1 + si atat, vezi mai adauga cate ceva , si ai grija la sursa de lumina. SUcces

A iesit ceva,in stanga mergea ceva parca,e prea mult gol,mai urmeaza cateva tutoriale ;)

Weee :)) asa am vrut eu sa il fac,este doar demo,imaginea revin cu un edit. :))

A iesit ceva(mai ai de lucrat),dar text-ul strica tot :|

Nu mam dat asa de tare sa lucrez la ea,eera doar pentru cerere,mai in sus mai am,la alea zicetimi ce nu e bine, :))

Sign-ul meu,editare full version:

17600659891682067942.jpg

New: sig

26971115897217007974.png

Si din tot ce stiu am incercat sa modific o poza total.

78634376328274889103.png

CEI CARE NU CREDE CA EU AM FACUT-O,LE VOI DA PSD SA NU MOARA!!! :))

C/C?

Edited by yakimellectro

Sign-ul meu,editare full version:

17600659891682067942.jpg

New: sig

26971115897217007974.png

Si din tot ce stiu am incercat sa modific o poza total.

78634376328274889103.png

CEI CARE NU CREDE CA EU AM FACUT-O,LE VOI DA PSD SA NU MOARA!!! :))

C/C?

Textu ala cu yakimellecro design acolo sus cu verde strica toata creatia!

In rest e ok!

App se scrie "Cei care NU CRED" nu "cei care nu crede" si "Le" se scrie despartit :)) " L'e" :)

Edited by GeRrYy

Textu ala cu yakimellecro design acolo sus cu verde strica toata creatia!

In rest e ok!

App se scrie "Cei care NU CRED" nu "cei care nu crede" si "Le" se scrie despartit :)) " L'e" :)

Domnule Conopida,ai dreptul sa taci,daca era un forum de limba romana, o faceam corect,si daca ai vrea sa sti "l'e" nu asa se scrie despartit domnule profesor de limba chineza, se scrie l-e.

Si acel "yakim electro design" este logoul meu,nu strica nimic din lucrare,asa ca :-# ai face bine sa taci putin,ca nu ai atata experienta in PS....la o lucrare la ceva topic spune-ai de text,ca strica,dar uitate si tu putin la avatarul tau,ce text de vai si amar ai ma,deci termina cu chestiile astea de 1 ban,ca nu iesi in evidenta cu asta.Mai invata PS si apoi dami un apel....pe nr 072-suna-ma-napoi.

Edited by yakimellectro

aici erai expertule? ai grija cum vorbesti data viitoare, daca tu esti pro e clar. si iti dau un sfat schimbati comportamentul

aici erai expertule? ai grija cum vorbesti data viitoare, daca tu esti pro e clar. si iti dau un sfat schimbati comportamentul

imi voi schimba comportamentul cand vreau eu da? nu cand zici tu,si nu mai fi asa copil....ca nu am vorbit urat,nu am injurat,nu vi tu ase de tare draga mea bebelica :X da? hai fa pasi marunti.

Bun , ia sa vedem ce avem aici.

Deci , Plusurile acelea fale cu un rost , ai grija la integrare + ca nu prea par efect de 3D dar fie.

Altceva , incearca sa-ti mai schimb texturile.Vad ca iti place sa lucrezi cu plusuri , te sustin dar macar ai grija cum le integrezi si fale sa aiba un rost in compozitia lucrarii.

Vad ca tot continui cu "lauda , vorba si tot asa" , ti-am mai zis eu ceva dar vad ca , sti vorba aia : "Vorba omolui saracia neputinciosului".

Lasa-i in pace , daca tu ti sa te iei in continuare cu ei la cearta , ei o se simt mai mandri , asa ca lasa-i sa vorbeasca mult si bine.

Bine , ce te sfatuim noi , adica: Eu , Bebell si Smith nu ti-o zice cu rautate , ti-o zicem ca stim si noi , avem si noi ceva experienta si na.Nu m-am gasit eu sa iti zic aceste cuvinte + ca nu sunt in masura , nu sunt destul de bun sa zic asa ceva , dar atat timp cat esti pe aceasta comunitate si vrei sa inveti ceva , noi iti dam cateva sfaturi unele folositoare altele mai putin parerea ta.

Incearca sa o lasi mai usor cu WebDesign pentru ca tu inca nu sti sa lucrezi frumos si bine pe o tema anume.Inca odata iti zic , nu ti-am zis cu rautate.

Ai grija , si bafta in continuare.Sper sa-ti fie de folos.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.