Jump to content

xDrag0sh
 Share

Recommended Posts

SimCity (2013) este cel de-al cincilea joc din seria SimCity şi prezintă o evoluţie şi o modernizare a conceptului din spatele seriei.

Noul joc produs de Maxis are o interfaţă grafică modernă iar oraşele sunt mai detaliate ca oricând. SimCity permiteurmărirea fiecărui cetăţean de-a lungul traseului său prin oraş sau dimpotrivă, vizualizarea rezervelor de resurse naturale sau a valorii terenurilor din întreaga zonă.

simcity-2013-03-20-08-56-31-38.jpg?heigh

În acest titlu SimCity se pune accentul pe comunicarea şi colaborarea intraregională, mai mulţi jucători putând crea oraşe într-o singură regiune.

Jocul necesită o conexiune permanentă la Internet pentru a rula. SimCity a fost lansat doar în variantă pentru PC pe 8 martie 2013.

Sursă:http://jocuri.go4it.ro/jocuri/strategie/simcity-10681606

Link to comment
Share on other sites

Din cate spune Regulament-ul ''2.5. Folosiţi cât mai multe informaţii în limba română şi oferiţi topicului dvs. un aspect plăcut.'' SI ''2.1. Vă este permis să postaţi doar 2 topicuri pe zi, cât timp sunt calitative. Exceptie de la aceasta regula fac Moderatorii.''

VEI PRIMI 1 AV

shop-closed-icon.png






Topicul tau a fost postat pe data de 11 Feb. 2016.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.