Authe Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Făcut cam rău. „Contact” scris in litere mari și „SO - Social M” in mic, le faci pe toate egale-ntre ele. Butonul de „search”, iconița este mai mare decât textul: trebuie să fie egale, la fel ca sus. Deobicei, drepturile de autor se pun in footer, in niciun caz in header. Că, oricum, stă urât. Mai ai de lucrat... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted March 29, 2017 Author Share Posted March 29, 2017 @@Authe,Multumesc de parere dar vreau sa stiu ce parere ai si despre celelalte creatii, nu avatare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Authe Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 1) - Sincer să fiu, nu imi place deloc. De inceput, de la redimensionare, dacă e să te uiți la mâini, calitatea sa a scăzut enorm. Pe lângă asta, prea luminoasă și logo-ul strică foarte mult. 2) - Creația, banner-ul pentru YouTube, se putea și mai bine. De inceput, se vede că și ea e luminoasă și patternu' ăla strică. In rest, imi place foarte mult text-ul, chiar dacă se putea mai bine (2 - 3 minute la el și ar fi fost perfect) și da, uitasem, prea „colorată”. Nu uita, că atunci când faci un banner pentru YouTube o să fie lume care o să intre și de pe SMart TV. Data viitoare când vrei să faci un banner trebuie să te gândești și pentru ăia. Să fie adaptabil, să nu mai fie partea aia neagră și logo-ul. Logo-ul mai degrabă in pui unde pe versiunea 1440px in dreapta. 3) - Nu imi place deloc. 4) - La fel ca la punctul 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 New: Ceva mai nou facut de mine: Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 N-am ce să zic, te descurci în Photoshop, gg, dar ar mai trebui să lucrezi la bannere, semnături, web-design. La text am văzut că te descurci foarte bine, chiar îmi place blur-ul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZIE Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 imi place blurul. Incepi sa evoluezi. Textul e naspa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted April 3, 2017 Author Share Posted April 3, 2017 Update: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vTuDoR Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 imi place bluru dar textu e naspa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorifter1 Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Cele de la inceput mi s-au parut mai bune, oricum GG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawx Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Nu s-au mai postat lucrari de mai bine de 7 zile Daca doresti redeschiderea topic-ului, contacteaza un Designer printr-un PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Deschis la cerere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted February 20, 2020 Author Share Posted February 20, 2020 S-a reapucat fratele vostru de raspuns la cereri: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Deci ultimele 2 is geniale, poate pe viitor o sa fac o cerere de avatar, sa fie in genul ultimelor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitro Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 no cap, bestiale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted March 14, 2020 Author Share Posted March 14, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmiin.FL Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Frumoase, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Topic inactiv. PM mie sau colegilor pentru unlock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts