Claudiu XBB Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Nick-ul tau: Claudiu[XBB].Server: rpg1.b-zone.roDescrierea bugului: Sirena se aude, dar nu se vede, stiu este un bug vizual, dar face cu toate masinile asta, l-am postat pentru a se rezolva sa nu cumva sa fiu sanctionat pentru sirena.Screenshot(s): Alte precizari: BoytsGhitza sau cum esti tu scris tu nu mai posta in acest topic, faci asta pentru +1 sau pentru posturi. Chiar daca e bine nu posta si asa faci spam pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botys Ghytza Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 @, din moment ce mă ataci aiurea te aștepți să nu postez mă? Unde vezi tu că postez în fiecare topic? Nu-ți mai bat bine lentilele să vezi că sunt retras și dacă postez prin această secțiune o fac foarte rar și nu aiurea. Dar n-am ce să-i cer unui necunoscut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Nu e bug al serverului, lumina este vizibilă doar la anumite ore din zi şi pe anumite tipuri de vreme. Problema ţine de jocul în sine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.