Jump to content

Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor!


Marius
 Share

Recommended Posts

656x440_cotlet-de-porc-cu-rosii-cherry-l

Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor!

 

- INGREDIENTE -
750 g cotlet fara os
1 borcan de 800 g cu rosii cherry
100 g unt
condimente
sare de Himalaya cu ieburi de Provence
- MOD DE PREPARARE RETETA -
Feliem cotletul, am taiat 9 felii de cotlet le-am condimentat ( am primit doua rajnite cu condimente si m-am dat si eu in barci)pe o parte si pe alta si le-am lasat cca 20 min sa se odihneasca. Am pus wok-ul pe foc sa se incinga, am adaugat 50 g de unt si am pus bucatile de cotlet, le-am tinut cate 2 min pe o parte, 2 min pe alta parte. Apoi le-am scos intr-un vas de ceramica, am adaugat rosiile decojite si am taiat peste 50 g de unt, am acoperit vasul cu hartie de copt si l-am bagat la cuptor, cca 1 si 1/2 la foc domol. Cu 10 min inainte de a scoate din cuptor luam hartia de copt si lasam sa se rumeneasca putin. Am servit cu piure .
Edited by Marius
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.