Marius Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Pește libian! - INGREDIENTE - 2 fileuri de pește alb la alegere - cabillaud (cod) 1 cutie mica de bulion de rosii - 50 g 1 lamaie 2 catei de usturoi tocati marunt 1 lingurita de chimen 1 lingura de boia de ardei 2 linguri ulei de măsline sare si piper - MOD DE PREPARARE - Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu. Se adauga usturoiul tocat si condimentele si se amesteca bine. Se varsa bulionul amestecat cu sucul de lamaie si cu un pahar de vin cu apa. Se amesteca pana cand sosul este uniform si neted. Se adauga pestele feliat, se toarna peste el sosul cu o lingura, se acopera cratita si se gateste timp de 10-15 de minute pe foc mic. Daca sosul scade prea mult, se poate adauga putina apa. Am adaugat spre sfarsit lamaia stoarsa taiata bucatele. Se potriveste de condimente, sare si piper. Se poate servi cu orez alb sau cu cous-cous. Se presara deasupra patrunjel si / sau coriandru tocat fin. Sursă Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts