Alex99 Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Nick-ul tau: .Caviar. Server: Rpg2.b-zone.ro Descrierea bugului: Probleme la Rank up, am zilele necesare si ii zice liderului ca am fost promovat automat. Screenshot(s): Nu am deoarece ca nu sunt lider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparros ToV Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Nu am deoarece ca nu sunt lider, pacat ar fi sa mai treci pe la scoala. Banuiesc ca si liderul factiunii tale a raportat aceasta problema, daca exista. Dar, in schimb exista posibilitatea sa isi bata joc de tine(nu ca ar fi singurul). Iti urez succes!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madness Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Screenshot(s): Nu am deoarece ca nu sunt lider Dude, inainte de "deoarece" se pune virgula, daca ai mai pus "Deoarece" la ce mama naiba mai pui si "ca"? Ma rog, revenind la problema ta, chiar astazi au fost promovati niste colegi pe RPG in SFPD, si s-a putut, adauga dovezi sau spune-i liderului sa nu-si bata joc de tine. Sal Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Nu e niciun bug, liderul tău ori n-avea chef ori nu ştie să calculeze durata până la rank-up automat. Cât despre promovarea manuală, liderului îi apare în mesajul de eroare numărul de zile necesare de la ultima ta promovare. Spoiler alert, numărul ăla e 56 sau ceva pe-acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.