Jump to content

Briose cu ciocolata.


Marius
 Share

Recommended Posts

656x440_14559203139edf7e2f.jpg

Briose cu ciocolata.

 

 

- INGREDIENTE -
250 gr.ciocolata neagra( 60% cacao)
5 oua mari
300 gr. faina
250 gr. unt
coaja de la o portocala
5 linguri cu varf de smantana
1 plic praf de copt
vanilie
un praf de sare
- MOD DE PREPARARE -
Untul se topeste intr-un vas la foc mic.
Ciocolata se topeste intr-un vas pe baie de aburi.
Ouale se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si vanilia si se mixeaza 5 minute.
Se pune smantana, coaja de portocala si se mai mixeaza putin, apoi se pune si untul.
Se ia jumatate din compozitie si se amesteca cu ciocolata topita.
In formele pregatite cu hartie de briose, se pune o lingura din compozitia alba si apoi o lingura din cea de ciocolata( sau mai putin , cum doriti).
Se coc briosele 25 de minute la 180 de grade.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.