Marius Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Briose cu ciocolata. - INGREDIENTE - 250 gr.ciocolata neagra( 60% cacao) 5 oua mari 300 gr. faina 250 gr. unt coaja de la o portocala 5 linguri cu varf de smantana 1 plic praf de copt vanilie un praf de sare - MOD DE PREPARARE - Untul se topeste intr-un vas la foc mic. Ciocolata se topeste intr-un vas pe baie de aburi. Ouale se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si vanilia si se mixeaza 5 minute. Se pune smantana, coaja de portocala si se mai mixeaza putin, apoi se pune si untul. Se ia jumatate din compozitie si se amesteca cu ciocolata topita. In formele pregatite cu hartie de briose, se pune o lingura din compozitia alba si apoi o lingura din cea de ciocolata( sau mai putin , cum doriti). Se coc briosele 25 de minute la 180 de grade. Sursă Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts