Jump to content

Spune NU gangului englez. *69 Pier Mobs*

Expres din PLANTE

280 members have voted

1. 1. Vreti ca 69 Pier Mobs sa devina gang de playeri englezi?

• Vreau sa devina gang de englezi.
      77
    • NU vreau sa devina gang de englezi.
      203

Recommended Posts

Nu fac parte din 69 însă ca fost lider al acelei mafii vreau să spun că sunt total CONTRA acelui wipe și adăugarea playerilor englezi.

Kelton, mai sus, cineva A zis ceva foarte adevărat. E un server românesc. Dacă vor să joace aici, să se adepteze.

Dintr-un alt punct de vedere, de ce s-a ales tocmai 69 ? De ce 69 să devină batjocura tuturor. De ce? Pentru niște străini care joacă pe sv nostru? Totuși, nu sunt mai mulți străini decât romani per total.

Un mare CONTRA by Old Coronas [GF]Maxim16

Mi se pare mare porcărie deoarece eu si restu membrilor mei ne-am chinuit să menținem/luăm orașu și acu se dă wipe ? Păi așa e normal? De ce să las orașu altora când eu pot să-l mențin mult și bine ? Eu zic să nu faceți o așa mare porcărie. Macar dacă faceți departament sau știu eu.. Dar nu gang de ce să strice munca care au pus-o membri pentru rank și altele. Deci nu mi se pare corect.

V-as ruga sa NU mai spuneti "alegeti alt gang" pentru ca nimanui nu i-ar placea sa stea 3-4 luni intr-o factiune si sa iasa cu wipe pentru niste straini, NU cred ca e necesar sa distruga factiunea 69 pentru niste englezi lagari, e destul factiunea S.I pentru ei.

Va sustin baieti dar nu mi-a placut faza cu "alegeti alt gang".

Bai, de unde va vin ideilea astea nu pot sa imi dau seama. Haideti sa facem un joc de imaginatie, vreti ca liderul sa fie 100% englez, da? Dupa ce va fi ales un prim lider dupa aceasta cerinta, isi tine timpul necesar si dupa ceva timp renunta, iar pe lista este un player roman care vorbeste engleza, se voteaza si acesta iese lider, dati wipe iar??? E la mintea cocosului.

Voi nu cred ca stiti cat s-au chinui playerii acestia sa obtina rankurile si sa faca ceva cu aceasta factiune... Iar gangul cum l-ati ales? L-ati tras la sort??? Doamnee ca ma minunez...

Daca englezii isi vor gangul, sa reuseasca unul sa stea pana la rank 5 si sa ia si lider, pe munca, nu pe mila fratilor, asa cum am luat si eu lider in trecut si toti cei aflati pe /leaders.

Idee mai proasta nu se putea.

Asta este parerea mea, asa ca daca vrei sa comentezi, comentezi degeaba.. De ce ati da wipe unui gang in care a muncit atata pentru niste turfuri si membrilor pentru rank? Adica au muncit in zadar sa inteleg si oricum talibanii nu se multumesc cu o factiune a lor(SFSI), mai vor si gang -.-`.. Talibanii astia sunt ca aia de pe League of Legends, saracii n-au server pe care sa se joace, vin pe EUNE si strica jocul altora.. Whatever, nu i-am suportat niciodata pe cei de origine araba... Cum am spus parerea mea.. M-am referit mai mult la cei de origine araba deoarece sunt mai multi pe server..

Chiar daca sunt de pe Rpg3 am avut si eu lider pe rpg3 69 pier mobs , dar totusi asta e bataie de joc , pe rpg1 Unii membrii din 69 pier mobs au muncit mult sa cucereasca orasul si sa il mentina , de ce sa le dati wipe cand unii membrii au deja peste 2 luni in mafie? Voi ganditi cand luati unele decizi? sau folositi altceva sa ganditi? daca vor mafie , sa se duca pe un server Englez si sa stea acolo si sa vorbeasca pe /f Engleza cat vor , Cat timp adresa serverului este rpg.b-zone.ro , nu .eng , Nu inteleg de ce trebuie sa le facem si factiune? Cumva pe serverele englezesti de Role Play ei ne fac mafie special pentru Romani sau cum? Nu e de ajuns ca au lag , ii omori si deabea dupa 2 minute ti se pune kill-ul. Mai bine lasati mafia asa , fara wipe , si luati o mafie care deja e pe 0 , nu o mafie care a avut mai mereu 24 de Turfuri, si membrii cu vechime mare.

Nu mi se pare corect nici mie, adica sa ai rank 4/5/lider, nu este corect. Ar trebui sa se deschida acea mafie in bayside, ar fi mai bine. Dar daca ne gandim logic, ar trebui sa se deschida o mafie in fiecare oras, ca sa nu fie in dezavantaj SF-ul cu 4 mafii. Totusi e mai bine decat wipe la playeri in 69 pm. Sa ne gandim logic, pe rpg1 69 pm are tot SF-ul, playerii ce au contribuit la aceasta treaba sunt rasplatiti cu uninvite, ceea ce nu e deloc corect. Cea mai proasta idee e asta, cu wipe la 69 pm. Faceti o alta mafie si bagati acolo englezii.

Salutare bai baieti! Va sustin pana la capat asa ca trebuie si eu sa las aici un comentariu, nu orice comentariu ca sa umplem aceste pagini. Kelton, eu si toti restul nu suntem de acord pentru ca acest server este un server roman si de ce impui aceasta regula, cu ea facand loc celorlalti jucatori de diferite origini. Pur si simplu ai injosit membrii ROMANI! Nu cred ca mai este nimic de facut, doar ca toti romanii, chiar daca nu sunt in factiunea 69 Pier Mobs (cum nici eu nu sunt), dar tu pur si simplu ai aratat o mica parte de indiferenta si nepasare. Sper ca aceste cuvinte te-au durut mai mult decat niste injuraturi banale. Va salut baieti si imi pare sincer rau pentru munca voastra depusa degeaba!

Dc dai ba wipe la 69 Pier Mobs? Mai bine dai si tu wipe la o factiune mai pasnica. Serverul este roman, dc ai face frate mafie de englezi, ai facut deja o pasnica le ajung talibanilor alora

69 Pier Mobs 4 Ever

HDyALDu.png

#Rusine!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.