Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Spune NU gangului englez. *69 Pier Mobs*

Expres din PLANTE

280 members have voted

1. 1. Vreti ca 69 Pier Mobs sa devina gang de playeri englezi?

• Vreau sa devina gang de englezi.
      77
    • NU vreau sa devina gang de englezi.
      203

Recommended Posts

@@Expres din PLANTE, Daca Stafful vrea un lucru pai il face. Si care alt gang sa-l transforme intr-unul de straini ? Toti o sa reactioneze cum ai reactionat tu, si nu se ajunge nicaieri. Dar daca Stafful a luat decizia asta, nu-si mai are rostul acest topic. Pe de alta parte, ar merita si ei un gang special pentru englezoi, pentru ca multi dintre englezi sunt respinsi pentru ca Liderul gangului nu are testeri englezi sau nu stie nici el engleza, chiar am fost de fata la o asemenea chestie. :))

O idee foare proasta. Unii oameni au muncit pentru rank-urile acelea si voi le dati wipe acum? Serios? Decat sa faceti o mafie de straini, probabili ca o sa fie numai arabi, DM-isti si care nici sa scrie nu stiu, mai bine deschideti un server pentru straini si nu se supara nimeni.

Ak 47 , daca ei se simt deoparte si exclusi sa se duca pe serverele lor de englezi , si nu o sa se mai simta Exclusi. Stai linistit ca daca tu te duci pe un server de englezi si faci o propunere sa faca un gang de romani te face tigan si iti da si ban . Dar noi nu , ii pupam in cur , le facem gang , le facem pasnica , dupa ideea asta le facem si departament special pentru ei ce mai . Ca doar na pe serverul asta 90% sunt englezi si 10% romani corect? SI pana la urma , daca le facem gang , Dupa 1 saptamana o sa fie toti banati pentru necooperare la teste TW , ca au lag prea mare , si oricine dintr-o mafie rivala care o sa filmeze la waruri o sa ii baneze usor. Eu zic mai bine sa va treziti , ca nu stiti cand le mai trece o idee stralucita si fac si un departament pentru englezi sau Le-au facut gang de englezi dar tot se simt exclusi si trebuie sa le mai facem inca un gang de englezi sa nu se simta exclusi. Stati linistiti ca daca nu mai erau ei sa doneze cate 200 de euro ca terminatii nu mai le faceau niciun gang. Si daca ziceti , luati o mafie care e pe 0 si o facem pe aia de englezi , Nici asta nu e corect , deoarece serverul e de romani , daca mai luati decizi de astea o sa se ajunga ca romanii sa se simta exclusi pe comunitatea asta.

Noi cand am vrut un gang al veteranilor nu s-a putut face, plus ca noi am vrut o factiune noua nu un gang, si cum ne-ai raspuns noua asa poti sa le raspunzi si lor, ca isi pot face un clan numai al lor ... pentru englezi imediat se poate face totul, nu mi se pare corect. Este SERVER de ROMANI !

Ce vreti voi ca si veterani sa faceti, o puteti face ca si clan, chiar si fara. Strainii nu pot face in clan ce pot face in gang. Imi dati tot mai multe motive sa raman la raspunsul dat propunerii voastre cu factiunea de veterani.

Ce vreti voi ca si veterani sa faceti, o puteti face ca si clan, chiar si fara. Strainii nu pot face in clan ce pot face in gang. Imi dati tot mai multe motive sa raman la raspunsul dat propunerii voastre cu factiunea de veterani.

Frate, dar de ce sa iti bati joc de munca unora, care sunt aici de foarte mult timp?

Se pare că, noi am muncit degeaba pentru a ţine 69 în primele ganguri... Kelton, o idee foarte proastă, deoarece sunt sigur că 10% vor fi de acord cu schimbarea asta (cei din Pakistan şi Tunisia), iar 90% cei care au vechime în 69 şi ştiu să facă o treabă bună. #spuneNU !!

Cea mai mare porcarie, avand in vedere ca 90% + dintre playeri sunt romani, ce rost are sa facem un GANG pentru nici 10% englezi/etc? Sa fim seriosi cred ca orice lider de gang are cel putin CUNOSTINTELE MINIME de engleza si poate sea discute cu baietii englezi care intra in factiune, nu vad rostul sa se schimbe intr-un gang de englezi, mai ales ca unele persoane au muncit pentru a cuceri orasul si a dobandi functii!

Un mare NU.

De fapt tot ce am cerut noi royce a fost sa se aleaga alta mafie. Aici suntem de multa vreme jucatori mai vechi care ne-am creat un obicei sa venim la war zilnic, ca la serviciu. Sa avem 2 ore de " Libertate " in care inchidem viata reala si problemele si stam sa ne distram 2 ore. Sunt mafii ca Avispa de exemplu unde pana si lideru spune ca vrea doar sa stea acolo pana ia admin, practic sa fie vazut bine pana se vede cu sacii in caruta si apoi adio Avispa si asa mafia asta saraca se chinuie de luni de zile sa se stabilizeze si nu poate.

Bună seara,

Am o soluție pentru ca toți să fiți mulțumiți. Doar cei care nu sunt vorbitori de limbă engleză să primească uninvite fără faction punish. Liderul care va renunța (pentru că atunci va avea loc schimbarea cel mai probabil) va primi aceeași testare dacă dorește să rămână în facțiune rank 5. Așa nu vor avea nici jucătorii străini, dar nici membrii actuali de pierdut de pe urma acestei idei. Da, va fi mai multă muncă din partea staffului, dar nu cred că este o problemă.

Cu stimă,

Leventhe

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.