Jump to content

Sunt nou,un mic ajutor

ViPp3r

Recommended Posts

Buna-ziua,am vazut acest forum si am inteles ca este foarte bun.As vrea sa ma apuc si eu de sa:mp,dar nu am jocul.Un link util aveti sa-l descarc si eu?

Primul pas ar fi : Intri pe un tracker si descarci GTA San Andreas , simplu fara alte chestii.

2. Intri pe acest site : http://www.sa-mp.com/download.php ; de aici descarci sa-mp , care il instalezi in folderul unde ai instalat jocul San Andreas.

3. Dupa ce s-a instalat , deschizi Sa-mp.exe din folderul jocului ,iar sus este o casuta numita Name , iti pui ce nume vrei acolo, apoi te duci in tabul "Servers" de sus si dai click pe Add Server.

4. In casuta in care o sa-ti apara vei scrie ip-ul serverului : 93.115.207.238:7777 sau rpg.b-zone.ro:7777 , depinde cum iti este mai usor.

5. In lista de Favorites o sa-ti apara serverul B-Zone Roleplay Server. Dai click dreapta pe el iar apoi Connect.

6. Te vei conecta la server , vei scrie cateva date despre tine acolo , o sa vezi tu ce-ti cere.. apoi iti va aparea un tutorial cum sa joci.

Cam asta e chestia... daca mai ai vreo problema in joc scrii : /report 'mesaj' la admini.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.