Jump to content

10$ Gratis + inca 10$ Bonus!

Alex ZEW
 Share

Recommended Posts

Salut, trec direct la subiect!

Acum 2 zile am gasit un site unde iti poti faci un cont cu un cod de refferal si primesti 2$ mai inviti alti 5 prieteni si iei 2$ per invitatie. Stiu ca suna prea frumos sa fie adevarat, ca si voi si eu am dat peste multe site-uri de genu, dar am zis sa incerc cum nu aveam nimic de pierdut in afara de 5 minute.

De ce aveti nevoie?

1. Cont Facebook sau Gmail.

2. Un nr de telefon valabil, nu conteaza in ce retea este.

Ce faceti?

Dati Sign In | Sign Up si alegeti Facebook sau Gmail, in functie de ce cont detineti, mai mult ca sigur aveti ambele.

Apoi va cere sa adaugati codul acela de refferal, il adaugati (PM pt cod), apoi va cere sa introduceti nr de telefon, pe care mai apoi primiti un mesaj cu un alt cod format doar din cifre, il adaugati si pe acesta si o sa aveti 2$ in cont.

Dupa care va cautati in cont codul vostru personal de refferal (Account-->Invite Friends-->Your Code)/

Puteti invita pana la 5 persoane(10$+2$ de la cod), De pe site puteti cumpara atat coduri digitale cat si accesori sau gift carduri pentru diferite site-uri.

Metoda mea.

Imi dau codu de refferal, invit doar 4 persoane nu 5, fac 8$ + 2$ din invitatie = 10$ cu acestia bani eu imi iau gift csgo.

Dupa ce faci primu buy pe site, primesti bonus inapoi 10$ cu care iti mai iei un gift csgo, dar acum voi va luati ce vreti eu asta imi cumpar.

Pentru a va da site-ul si codu de refferal imi puteti da mesaj in privat, de asemenea la cerere va ofer si dovezi.
Sper ca am postat in categoria buna.

@@Alex ZEW, De postat ai postat la categoria buna... Te rog sa imi trimiti niste dovezi prin PM sa vad ca este legit....

Ce ma intereseaza pe mine?

1. Logo-ul de la site.

2. Semnatura virtuala

3. Http-ul sau Https-ul sau tag-ul.

4. Sa fie firma certificata.

5. Sa nu fie scam.

Doresc ceva poze care sa imi arate mie ca si Mod ca nu e scam... Adica ca tot e legit. Ai 24h la dispozitie sa imi dai PM.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.