Jump to content

Iphone Tutorial

Cretzulea
 Share

Recommended Posts

Ce-i cu voi ma? ce am facut,am decupat o imagine si am pus pe backroundu' ce l-am facut? mereti ma,si tu asta cu tutorialu de ce nu ai pus si resursele,daca chiar asa esti de tare? pune frate resursele,si dupaia comenteaza,asa ca ciocu mic!

Ce-i cu voi ma? ce am facut,am decupat o imagine si am pus pe backroundu' ce l-am facut? mereti ma,si tu asta cu tutorialu de ce nu ai pus si resursele,daca chiar asa esti de tare? pune frate resursele,si dupaia comenteaza,asa ca ciocu mic!

Ei vezi daca lasa si el resursele cum a lasat Pinguinu' la tutorialul sau,faceam ce trebuie,si acum ca am facut,voi sariti una doua cu gura,nu criticati daca nu ati facut complet ce trebuie !

Acum ma voi pune sa lucru la tutorialul lui Pinguinu,sa fac un outcome.

Edited by Opi

Ei vezi daca lasa si el resursele cum a lasat Pinguinu' la tutorialul sau,faceam ce trebuie,si acum ca am facut,voi sariti una doua cu gura,nu criticati daca nu ati facut complet ce trebuie !

Acum ma voi pune sa lucru la tutorialul lui Pinguinu,sa fac un outcome.

Opi daca vrei sa inveti ceva in photoshop faci cu proprile tale resurse,doar asa poti invata,nu sa iti dea creatorul tutorialului mura in gura.

Lucreaza cu ce ai.

Iar la acest tutorial nu aveai nevoie de resurse.

Felicitari pentru tutorial foarte bun.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.