Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Mishu`s creations

Guest HhFz
 Share

Recommended Posts

Deci eu sunt la inceput , chiar la inceput..de cateva zile doar..numai ca am mai prins din mers de la fratimio`..care stie ceva mai bine..ce am facut aici , am facut de capul meu fara tutoriale fara nimic..vreau pareri sincere..atat rele cat si bune..Multumesc..enjoy:

1. cypreshill.png - foarte simpla..am adaugat in mare parte text..

2. daddyyankee.png - chiar prima facuta..cu ceva ajutor

3. daddyyankeefirstsig.png - asemenea..doar alt fel de text..

4. inna.png - aceasta e facuta cu putin timp in urma..vreau niste sugestii pentru ea ..

5. ladyt.png - am tot incercat..nu e chiar gata..dar nu mai stiu ce sa fac..ca idee e ok?

Multumesc .

Pentru inceput....bine ai venit >:D<<'>

In primul rand,incearca sa integrezi tectul si sa il pozitionezi cat mai bine si incearca sa il faci cu clippyng mask.

Cum a zis si nane si bylly,uitete pe tutoriale si pe viitor incearca sa te pefrectionezi.

Mult succes. ;)

Multumesc mult pentru sfaturi..am sa iau aminte..am mai facut cate ceva..am prins miscarea cu Smudge si imi place chiar foarte mult..am facut cateva dupa prima lectie de aici:

01661446596486084624.png - destul de simpla..m-am chinuit ceva cu smudge..pana sa arate asa..

75848588458391324689.png - printre primele facute cu smudge..

86992365682765297746.png - asta am facuto dupa un tutorial de aici..

Mai astept pareri..

Multumesc

Edited by HhFz

Da.. cam simple, vezi ca faci o greseala la smudge, nu integrezi renderul si se vede ciudat, incearca sa dai cu smudge si pe el si duplicheaza-l apoi (sau inainte).Ma refer la poza cu grove street, la cea cu parazitii e binisor..

Edited by LilSeby

bmwd.png- am urmat un tutorial si l-am facut..mie imi pare dragut..pareri?

gtt.png- ma chinuie rau de tot..vreau niste sugestii ce sa ii mai fac.. :|[/b]

Pai in prima creatie, background-ul (din C4D), un render , Gradient Map si text.. incearca sa setezi Gradient Map-ul pe Screen sau orice altceva ce arata bine, si scade din Opacity.

Incearca pentru inceput sa lucrezi cu Anime + Smudge, si iti v-a fi mult mai usor :)

Bafta! :D

Edited by SnizeL

am mai invatat una alta..uitati ce am mai creat..ce ziceti..am evolutat fata de lucrarile precedente?

1. mercedescopy.png

2. 350zcopy.png

Vreau pareri..ce am gresit in ele..si ce ash putea sa mai fac

Multumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.