Darius Bass Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Salut! Am o problemă cu lagul pe Gta san andreas (samp) am lag folosesc multe moduri antilag dar tot am lag doar când filmez când dau duele etc nu am și aș vrea să filmez adica ăștia încep cu posturile . Screenshot (în caz că este necesar):Nu este cazul Alte precizări:Folosesc bandic@m/acțion/dxtory am lag pe toate cele 3 mai puțin pe dxtory ati putea să îmi lăsați niște SETARI pentru aceste programe?? Aș vrea să filmez îmi puteți spune după componente dacă aș putea filma? Procesor: Pentium® dual-core 2.70 ghz Memoria RAM: 2 gb Placă video: nvidia geforce e8400 1.270 gb Windos: 7 Aș vrea să știu dacă aș putea filma cu aceste componente Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredaTHor Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Pai in primul rand incearca sa scoti din moduri deoarece chiar ele iti creeaza foarte mult lag.Luandu-ne dupa componente tale nu pare a fi un pc/lapton prea extraordinar asa ca incearca sa iti setezi fps-ul cat mai mic.In timp ce te joci,vrei sa filmezi te sfatuiesc sa inchizi celelalte programe,deoarece si acestea pot crea lag,gen: skype,alte jocuri deschise,pagini web,torrent,etc.Altceva,ai putea incerca din setarile jocului : Options->Display Setup->Advanced->Frame limiter: ON ->Visual FX Quality:Medium ->Resolution:Alege unu care sa te avantajeze pe tine,nu "sa fie faina,sa se vada bine" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Pai in primul rand incearca sa scoti din moduri deoarece chiar ele iti creeaza foarte mult lag.Luandu-ne dupa componente tale nu pare a fi un pc/lapton prea extraordinar asa ca incearca sa iti setezi fps-ul cat mai mic.In timp ce te joci,vrei sa filmezi te sfatuiesc sa inchizi celelalte programe,deoarece si acestea pot crea lag,gen: skype,alte jocuri deschise,pagini web,torrent,etc.Altceva,ai putea incerca din setarile jocului : Options->Display Setup->Advanced->Frame limiter: ON ->Visual FX Quality:Medium ->Resolution:Alege unu care sa te avantajeze pe tine,nu "sa fie faina,sa se vada bine" . Defapt e Frame Limiter OFF, mai scoate din moduri. Nu va mai instalați moduri daca nu va duce calculatorul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredaTHor Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Defapt e Frame Limiter OFF, mai scoate din moduri. Nu va mai instalați moduri daca nu va duce calculatorul. Da,e defapt Frame Limiter: OFF..am gresit,am incurcat Multumesc pentru correct! Si cum am mai zis,incearca ce ti s-a spus pana acum si vezi daca da vreun rezultat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Bass Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 Ma scuzați nu la asta mă refeream, am 110 fps și când filmez cu bandicam filmez în lag mare și îmi scade prea mult normal pe turf am 100 constat dar îmi scad 40 fps adica ce e mult și aș vrea niște setări pentru bandicam pentru acest calculator la bandicam cu action filmez bine dar preferabil bandicam aș vrea acum o săptămână am filmat cu el am tot învârtit niște setări și acum am pus tot aceleași și nu merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 @@Darius Bass, Problema este de la Bandicam si de la componentele slabe ale PC-ului, incearca Action Mirilis pentru a filma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South HutsoN Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Ține și de componentele PC-ului tău, degeaba bagi moduri. Mai rău faci. Jocul merge mai prost avand în vedere că nu mai funcționează în tocmai ca Default. Încearcă cu Action Mirilis, cum a zis si Heisenberg. Și nu mai pune moduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Ține și de componentele PC-ului tău, degeaba bagi moduri. Mai rău faci. Jocul merge mai prost avand în vedere că nu mai funcționează în tocmai ca Default. Încearcă cu Action Mirilis, cum a zis si Heisenberg. Și nu mai pune moduri. Primesti un avertisment pentru post inutil, aici nu este sectiune de +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Bass Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 @Heisenberg Multumesc de propunere dar tot nu am avut un raspuns bun, eu am pus problema de bandcam, si cei care au zis de moduri am doar 12 moduri in cleo si am 135 fps 1-20 constat in hq unde nu este populatie, http://imgur.com/qfDBjwmunde este ex war am 100 sau 90 depinde, dar nu inteleg imi scade bandicam 40 fps chiar si 45 deci nu este ceva normal. nu de mult filmam in 70-65 fps acum imi scade si pana la 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monanel ZEW Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Salut! Am o problemă cu lagul pe Gta san andreas (samp) am lag folosesc multe moduri antilag dar tot am lag doar când filmez când dau duele etc nu am și aș vrea să filmez adica ăștia încep cu posturile . Screenshot (în caz că este necesar):Nu este cazul Alte precizări:Folosesc bandic@m/acțion/dxtory am lag pe toate cele 3 mai puțin pe dxtory ati putea să îmi lăsați niște SETARI pentru aceste programe?? Aș vrea să filmez îmi puteți spune după componente dacă aș putea filma? Procesor: Pentium® dual-core 2.70 ghz Memoria RAM: 2 gb Placă video: nvidia geforce e8400 1.270 gb Windos: 7 Aș vrea să știu dacă aș putea filma cu aceste componente Ai incercat sa faci update la placa video?P.S asa imi facea si mie gta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Topic fără răspuns de 2 zile. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.