Jump to content

rent car

Zotag

Recommended Posts

NIck:Zotag

Explicatie: Deci dupa ce inchiriez o masina de la rent car LS, daca vreau sa ma duc undeva de exemplu intr-un cluckin bell, incui masina si cand ma intorc de foarte multe ori patesc ca masina sa nu mai fie acolo si cand scriu /lock imi arata ca o descuie.

NIck:Zotag

Explicatie: Deci dupa ce inchiriez o masina de la rent car LS, daca vreau sa ma duc undeva de exemplu intr-un cluckin bell, incui masina si cand ma intorc de foarte multe ori patesc ca masina sa nu mai fie acolo si cand scriu /lock imi arata ca o descuie.

Caut-o iar de unde ai inchiriato ..

Eu cred ca iti scrie asa...Fiindca masina poate fi inchiriata de mai multe persoane, si cand o inchirieaza are si el acces la comanda /lock, si in timpul in care tu esti in cluckin'bell el vine da /lock ia masina si pleaca ..

pai eu o parchez intr-un loc unde o gasesti destul de greu...si in plus din cate stiu pe acolo nu umba tcc...

si mi se mai intampla cand am masina incuiata si stau la gara sa apese cineva pe G si sa reuseasca sa se urce in masina...

Nu e bug,tocmai ce am verificat...se da respawn cars sau ti-o ia cineva de la tcc,atat timp cat tu ai inchiriat-o si esti in joc,nu iesi,si o tii incuiata,nimeni nu poate intra in ea,oriunde ai fi tu,deci nu e nici un bug.

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.