HG Homie Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 (edited) Va salut. In lucrarea la un server de sa:mp, am intampinat o problema cu comanda prin care vinzi masina la un dealer, aceasta se vinde pe server dar nu si in baza de date. Astept ajutor din partea unei persoane capabile. Multumesc. if(dialogid == 145) { if(response==1){ if(PlayerData[playerid][pPcarkey] == 999) { return 1; } new carkey = PlayerData[playerid][pPcarkey]; new query[MAX_STRING]; DestroyVehicle(carkey+PreVehicle); new price = floatround((0.7 * CarData[carkey][cValue]), floatround_round); CarData[carkey][cValue] = price; GivePlayerCash(playerid, price); SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"Ai vandut masina." ); PlayerData[playerid][pPcarkey] = 999; } } Edited March 3, 2016 by HG Alexandru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Dă-mi tot dialog-ul, toată comanda. "prin care vinzi maşina la un dealer", ce fel de dealer? Fii mai explicit. Poate fii dealership. dealer de masini, orice, de unde să îţi ştiu eu toate lucrurile din gamemode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Au trecut 4 zile de la ultimul post si nu ti'ai manifestat interesul pentru a rezolva problema. Consider ca se poate da T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts