eB Arhix Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Nick-ul tau:Arhix.Server:RPG2, dar presupun ca pe toate serverele comunitatii e bugul.Descrierea bugului: In DS la unele masini scrie "NO FUEL IN VEHICLE" sau un text asemanator.Screenshot(s): http://i.imgur.com/9BfpYhS.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madness Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Asta pentru ca pe tine te spawneaza in acel vehicul ca sa-l poti vedea. Intr-adevar, este o mica scapare a sistemului, dar cred ca se v-a rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiIonut Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Am mai auzit de asta si mi.a fost dat de inteles ca in momentul unui test la ds se consuma fuel de la vehiculul personal, desi cred ca e cam gresita chestia asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL ANDDY Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Mi s-a intamplat si mie, e de la vehicul, nu cred ca e cine stie ce bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Se va rezolva la următorul update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.