Cristina Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) Signature of the week number: 66. Tema: Firmă Auto. Dimensiuni: Maxim 500x350 și minim 300x100 pentru semnături orizontale. Maxim 350x500 și minim 100x300 pentru verticale. Regulament: CLICK AICI Durată: Până pe 10.03.2016, ora 18:00. Alte precizari: Lucrarea trebuie să conțină obligatoriu textul "SOTW #65", urmat de numele comunități "B-Zone/B-zone Community/BZ". Câștigătorul va primi 2 euro pe clienți.b-zone.ro. Participanții îmi vor trimite PM cu lucrările lor, însoțite obligatoriu de fișierul .psd. Subiectul PM-ului să se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''. Dacă nu voi primi minim 3 lucrari, aceasta ediție nu se va lua în considerare! Edited March 5, 2016 by Cristina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted March 11, 2016 Author Share Posted March 11, 2016 Votarea se încheie pe 16.03.2016 ora 20:00 Succes tuturor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 A doua lucrare este foarte simpla, rendere + background, text si blur, nimic iesit din comun, de aceea o clasez ca fiind cea mai putin reusita. A treia lucrare este destul de buna tinand cont ca s-a lucrat pe stock, se mai putea face ceva la Photo Edit. Imi place prima lucrare si ultima lucrare desi nu sunt semnaturi, sunt logo-uri. Ambele sunt lucrate de la 0 ceea ce arata valoarea celui care a facut lucrarea, dar daca as fi detinator de firma auto, probabil nu as alege un logo atat de pompos ca ultimul, as alege un logo ca acesta: Deci votul meu merge spre prima lucrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperStarCsm Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Votez lucrarea numarul 1.Este foarte simpla si totusi,se vede ca s-a lucrat la ea ceva mai mult.Putea fi perfectionata insa este buna asa,deoarece este cu mult peste celelalte lucrari.E buna si a 4-a insa, asa cum spune si PhaX, este mult prea pompus,trebuia sa incerce ceva mai simplut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Nu sunt in juriu, dar vad ca nu prea se voteaza asa ca ma ofer si eu. Aceasta este tema de LOTW, si probabil as fi votat v4, dar, for some reason, tema e la SOTW. V3 arata bine, dar prezinta un atelier auto, asa ca votez v2, a prezentat o firma auto, arata ok, desi se putea lucra mai mult, si poate sa se aleaga un alt background. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EktroSilent Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Votez v3 deoarece a respectat tema, si aceea fiind SOTW nu LOTW bla bla. Imi place cum a facut textul, pacat ca ai stricat semnatura cu acel border. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 @@EktroSilent,Ai întrecut timpul limită votului, deci nu este luat în considerare. Câștigătoarea ediției cu numărul 66 SOTW este @, Felicitări. Aștept un PM din partea ta care să conțină e-mailul contului de pe shop.b-zone.ro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts