Jump to content

[GIFT]Logouri pentru factiunile pasnice

RaresT
 Share

Recommended Posts

AyAnacJ.png

Salutare B-Zone. Astazi incep proiectul "Logouri pentru factiunile pasnice". Acest proicet este realizat 100% de mine, si sper sa va placa.

In ce consta acest proiect?
Incepand cu ziua de astazi (8/3/2016) vor aparea in fiecare zi logouri pentru o factiune pasnica, in functie de rank.

Cum pot sa sustin acest proiect?
Poti sustine acest proiect aratandu-ti recunostiinta fata de munca si efortul meu in a comenta cu parerea ta fata de acest proiect si, totodata sa apesi butonul asta rep_up.png.

Daca nu imi place un logo, cum l-as putea edita?
Aceste logouri vor fi insotite de elementele folosite (fonturi, .psd, skins) si le poti edita cu programul Adobe Photoshop CS6. In caz ca nu poti face asta, ma poti contacta printr-un PM.

ZIUA 1:
Prima factiune pasnica, dupa website este : Paramedics.

ZIUA 2:
A doua factiune pasnica, dupa website este : News Reporters.

ZIUA 3:
Prima factiune pasnica, dupa website este : Tow Truck Company.

ZIUA 4:
Prima factiune pasnica, dupa website este : Taxi Cab Company (LS/LV/SF).

ZIUA 5:
Prima factiune pasnica, dupa website este : School Instructors.

Acesta a fost proiectul meu, sper ca va placut si sper ca veti folosi cu incredere aceste logouri si sa le purtati cu mandrie! Daca doriti sa continui si cu departamentele/gangurile/mixt imi puteti spune intr-un post pe acest topic.

Nu uitati de rep_up.png !

Edited by RaresT

Multumesc tuturor. Datorita feedback-ului pozitiv voi posta logourile mai repede.

Noroc si bafta tuturor!

@BiRi Jr m-am grabit cu logourile si am reusit sa fac si pentru Tow Truck Company.

Astept in continuare parerile voastre despre acest proiect si daca doriti sa continui si cu Departamentele/Gangurile/Mixt.

Apasati butonul rep_up.png daca va place munca mea si,totodata efortul depus.

Edited by RaresT

am facut pentru San Fierro School Instructors, vor urma semnaturile pentru ganguri!

mersi frumos sefule!

mersi lidere!

Edited by RaresT

multumesc, imi poti da un PM daca vrei sa-ti fac cu lider.

@CosmyNNN cuplacere, ma bucur ca-ti plac.

mersi de sustinere. Nu, nu are nimic ma bucur sa vad ca munca mea este apreciata!

Foarte frumoase, aştept şi pentru ganguri. +1, succes.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.