RuNix1337 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Nick-ul tau: RuNixWTFServer: RPG4Descrierea bugului: Tot primesc crash la /ticket chiar si /su ... Ma joc un pic, apoi iar crash... Iti piere tot chefu sa mai faci raportu... Am vazut ca au mai facut si alti topic cu aceasta problema si ati raspuns ca nu este o solutie ca asa au unii jucatori...Apoi schimbati la filescript sa se poata da amenda si din comanda sau wanted...Screenshot(s): Nu e nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madness Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 In primul rand, comenzile /su si /ticket nu sunt puse intr-un Filterscript, sunt puse in PWN-ul Gamemode-ului. Asta fiind una la mana. In al doilea rand, problema este doar de la tine, ai moduri sau fonturi proaste si iti provoaca crash la dialoguri. Eu am fost in PD si in 2014 si in 2016, si n-am luat niciun crash cand dadeam /su sau /ticket. O zi faina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Nu e bug al serverului, ţine de moduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.